[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

90.000 látogató által látható link - Már csak 3 kiadó hely!Üdvözlöm!

Nem egy tömeges, átlagos ajánlatot, hanem egy már csak 3, saját weboldallal rendelkezõ vállalkozás által igénybevehetõ, és ebbõl adódóan hatékony kiemelt linkelhelyezési lehetõséget szeretnék figyelmükbe ajánlani, melynek 1 éves díja összesen bruttó 12.000 Ft. Ez az összeg egyszer fizetendõ, nincs rejtett költség, és a lejáratkor nincs automatikus hosszabbítás! Természetesen szerzõdést és számlát is adunk.

Nagy népszerûségnek örvendõ CéginfoBudapest (http://ceginfobudapest.hu) portálunk fõoldalán, figyelemfelkeltõ helyen, bal oldalon, a tevékenység-kategóriák alatt elhelyezésre kerülõ linkjüket az 1 év alatt körülbelül 90.000 látogató láthatná, valamint emellett a weboldaluk keresõoptimalizáláshoz is hozzájárulna, azaz a kulcsszavakat tartalmazó linket a Google is pozitívan értékelné, figyelembe venné a honlapjuk találati pozíciójának meghatározásánál.

Az imént azt írta egy cégvezetõ, hogy biztosan átverés, mert gyanúsan olcsó - õt idézve: "én heti szinten költök ennyit reklámra, nem évente". A szavamat adom, hogy ajánlatunk az alacsony ár ellenére nem átverés, nem szélhámosság, és nincs semmiféle trükk!

A linkre a http://ceginfobudapest.hu oldalunkon már láthat 5 példát: Pannon-Theta Kft - Dominik Bau Kft - Nyugdíjbiztosítás, pénzügyi tanácsadás - Vadászkürt Panzió Étterem - Maldiv Thai és Gyógymasszázs Központ. Láthatja, hogy a link szövege akár 10 szóból is állhat, melyben kulcsszavakat is elhelyezhet.

Ennek a fajta hirdetésnek az adja az egyedülálló elõnyét, hogy hasznos tartalomnak tûnik, nem pedig zavaró hirdetésnek. Az igazságosság végett az itt lévõ linkek sorrendje minden oldalbetöltõdésnél véletlenszerûen változik. És mivel sok böngészõ blokkolja a felugró ablakokat, ezért nálunk más portálokkal ellentétben a weblapjuk nem új, hanem ugyanabban a böngészõablakban nyílik meg! Mivel nem szeretnénk az oldalunkat telezsúfolni, és a hirdetõk esélyeit rontani a sok linkkel, ezért már csak 3 db ilyet tudunk elhelyezni.

Kérem mielõbb jelezze, ha érdekli a lehetõség, mert a linkeket az elsõ 3 jelentkezõ kapja. Kérdéseit a 06-70-3832006 telefonszámon is felteheti.

Ha másfajta hirdetési lehetõség érdekelné, kérem érdeklõdjön, vagy tekintse meg oldalunkat. Alap szintû, 1 éves megjelenés már 2.000 Ft-os áron! Korlátlan hosszúságú szöveget + 6 db képet tartalmazó adatlap pedig 1 évre 4.000 Ft-ért!

Figyelmét megköszönve, tisztelettel:
Kovács László
CéginfoBudapest

 

Levelünk egyszeri megkeresés, tehát nem automatikus, idõszakos hírlevél, így nem került fel semmiféle címlistára, és hasonló ajánlatokkal a jövõben nem fogjuk zavarni. Ezt a levelet az elektronikus reklámüzenetekre vonatkozó 2008. évi XLVIII. tv. elõírásainak megfelelve kizárólag vállalkozásoknak küldtük.