[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Saját tulajdonában lévő webáruház 18 ezerértTisztelettel üdvözlöm, 

Webáruházak készítésével foglalkozó egyéni vállalkozó vagyok,  több fajta webáruházat ajánlhatok Önnek amennyiben érdekli, 36 ezer nettó és 18 ezer nettóért, ami egyszeri és végleges költség. A Joomla 2.5 változatú, 36 ezerbe kerülő áruház tud többet: bankkártyás kifizetés, kereső optimalizálás, mobiltelefonos kezelés, stb. Ugyanilyen a 18 ezerbe kerülő is, de bankkártya és mobiltelefonos megjelenítés nélkül. Mindkét áruház esetében három havi RÉSZLETFIZETÉSRE is lehetőség van.

 

1. MAGYAR NYELVŰ WEBÁRUHÁZAK

Mind a 18 ezres, mind a 36 ezres magyar nyelvű webáruházakra 2 éves GARANCIALEVELET és SZÁMLÁT adok a megrendelőknek. Az áruház kezelése  szövegszerkesztőhöz hasonlít, feltölthet képeket, beállithat egyedi külsőt hozzá. A webáruház saját tulajdonába kerül és saját tárhelyén is használhatja. A döntés megkönnyitésére gyakorlófelületet is szoktam az érdeklődődőknek dijmentesen átadni, igy a kezeléssel a döntés előtt meg lehet ismerkedni, az olcsóbb áruháznál is, a drágábbnál is. Amennyiben érdekli valamelyik Önt, arra kérem, hogy néhány szóval jelezzen vissza. Sajnos nincs időm most másféle megrendelésre, tisztelettel kérem Önt ezért, hogy más tipus igényével most inkább máshoz forduljon.

 

A 18 ezres áruházak igy néznek ki:

http://www.webshop-minta.hu/webshopminta2/

http://www.webshop-minta.hu/webshopminta3/

 

A 36 ezres áruházak igy néznek ki:

http://www.webshop-minta.hu/prowebshop2/

http://www.webshop-minta.hu/prowebshop1/

 

 

Szintén kérni szeretném, hogyha amennyiben nem áll módjában dönteni 1 hét alatt, akkor ne válaszoljon erre az email-re  - ez ugyanis egy 1 hetes akcióhoz kötött ár, az akció miatt adom olcsón ugyanazt, ami a piacon jelenleg 100 ezret meghaladó áron fut. Nem kifizetni kell persze 1 héten belül, hanem csupán "kell vagy nem kell" döntést hozni a gyakorlófelület alapján. 

 

2. ANGOL NYELVŰ WEBÁRUHÁZAK

Angol nyelven, angol-amerikai vásárlók elérése érdekében is kinálok jelenleg webáruházakat. Tömörített formában adom át, mert sikeresnek bizonyult vevőkörömben, hogy nagyon olcsón, tömöritve átküldöm a kiválasztott webáruházat, a vevő pedig vagy saját maga vagy pedig a tárhelyszolgáltatója révén helyezi fel a tárhelyére. A piacon 200 ezer fölött árusitott webáruházak váltak igy 38 ezerért megvehetővé. A Joomla 2.5 változatú webáruházba sok mindent beleépítettem: bankkártyás kifizetés, kereső optimalizálás, mobiltelefonos kezelés, export-import, Google keresőoptimalizás, stb. Ezekhez az angol-amerikai vásárlók elérésére használt webáruházakhoz is Használati Utasítást, Garancialevelet és Számlát adok minden megrendelőnek. Az áruház kezelése  szövegszerkesztőhöz hasonlít, feltölthet képeket, beállithat egyedi külsőt hozzá, alapfokú angol nyelvtudás azonban szükséges ehhez. A webáruház nem bérlemény, a saját tulajdonába kerül. 

 

A folyamat nem bonyolult, Mammutmail-el átküldöm Önnek a tömörített webáruházat, amit Ön kicsomagolhat vagy kicsomagolás nélkül egyből továbbithat a tárhelyszolgátatójához a tárhelyére való feltelepitesre - vagy amennyiben jártas ebben, saját maga is felteheti a tárhelyére. Tisztelettel kérem, hogy tudjon róla azonban, hogy tárhelyének alkalmasnak kell lennie bankkártyás-mobiltelefonos Joomla 2.5 webáruház működtetésére.

 

A 38 ezres webáruházak igy néznek ki kicsomagolás után a tárhelyén:

http://www.webshop-minta.hu/minta-1-2014/

http://www.webshop-minta.hu/minta-2-2014/

http://www.webshop-minta.hu/minta-3-2014/

http://www.webshop-minta.hu/minta-4-2014/

 

48 ezer forintos áron megvásárolható egy ennél fejlettebb tipus, ami már tömeges árucikk-kezelést (nagyker), valamint az egyes áruk jellemzői, paraméterei szerinti keresést is tud, ezek kicsomagolás után igy néznek ki a tárhelyén:

http://www.webshop-minta.hu/minta-fejlett-1-2014/

http://www.webshop-minta.hu/minta-fejlett-2-2014/

http://www.webshop-minta.hu/minta-fejlett-3-2014/

http://www.webshop-minta.hu/minta-fejlett-4-2014/

 

Amennyiben a fenti linkek átnézése után ugy véli, hogy nem fog tudni boldogulni az áruházzal, arra kérem hogy nem igényelje az áruházat. mert a sok megrendelés miatt nincs módom sajnos a betanitásban, a webshop kiismerésében segédkezni. Ezek az áruházak azoknak valók akik alapszintű angol nyelvismerettel rendelkeznek

 

Referenciaként, azt javaslom nézze meg ezeket az áruházaimat működés közben:

http://www.littlecandlelight.net/

http://www.e-cigarettestore.biz/

 

Köszönöm hogy végigolvasta a levelet, 

István

 

Leiratkozás

 

Utóirat: Ha esetleg érdekli a magyar nyelvű webáruházakból valamelyik, kérem Önt hogy jelezze, hogy a 18 ezres vagy a 36 ezres webáruházból kér GYAKORLÓFELÚLETET ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁST. Ha az angol nyelvű érdekli, szintén kérni szeretném hogy jelezze, a 38 ezreshez vagy a 48 ezreshez kér KEZELÉSI UTMUTATÓT.