[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Szép és tökéletes fogazatAz Ekvident Fogászat már 10 éve a hagyományos fogászattól eltérő ellátási folyamaton viszi végig pácienseit. Mi pontosan tudjuk mi zajlódik egy személynél, ha fogászati problémája van vagy fogpótlás készítése előtt áll. Ez az amiben segíteni tudunk könnyedén, felelősségvállalással.

Egy fogászati ellátásban nem az implantátum vagy a cirkonkerámia az elsődleges cél (része a sikernek), hanem az, hogy a végeredmény egy hosszútávú, tartós, örömmel teli megoldást jelentsen a páciens számára.

Mindenki ugyanarról beszél: nem érzi a fogpótlást a sajátjának, nem tud jóízűen enni, nem tud úgy tárgyalni, hogy ne jusson eszébe milyen jó lenne mindezt egy működő esztétikus fogazattal csinálni. ( Biostatika, egyéni adatok hiánya)

Implantátumra van szüksége, de fél a beavatkozástól? Az implantáció nem jár fájdalommal, másnap már ugyanúgy tudja a munkáját végezni, mint az implantációt megelőző napon.

Amennyiben Ön ezt az eredményt szeretné elérni, egy olyan ellátási folyamaton visszük keresztül, amiben Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy mi fog történni, és melyik lépés után mi következik a végleges cél elérése érdekében.

Amire mások könnyedén rámondják, hogy "természetesen megcsináljuk", azt mi a mögöttünk lévő kifejlődött technológia révén felelősségvállalás mellett készítjük el.

Munkánkkal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk Önnek fájdalommentesen, amelynek elengedhetetlen része a precíz fogszakorvosi munka.


„Már 7. éve, hogy hosszas megoldáskeresés után (hiányok pótlására és erős jobb oldali rágás miatti kopásra) találkoztam Tamással. A körülbelül egy hónapos kezelés után a hétköznapjaim visszatértek egy nagyon normális „kerékvágásba”. Újra jó érzéssel mosolygok, újra mindkét oldalon kiegyensúlyozva rágok és egy nagyon kellemes, tiszta, higiénikus érzésem van a számban, amely támogatja a jó közérzetemet. Mindezt már 7. éve, teljes egészében fogorvosi beavatkozás nélkül (kivétel fogkő levétel), természetes módon élem meg, mint egy egészséges életet.” (Á. József)

  Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide