[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Valentin nap a Hűségem Gyümölcse programban!Title: SIO


Nem jelenik meg jól az e-mail? Nézze meg online!

Kedves Kompár Krisztián!
Tökéletes ajándékok és meglepetések a Valentin nap jegyében. Rengeteg ékszer, és egy izgalmas mozimeghívás.Ez vár titeket a héten a Hűségem Gyümölcse programban!

Lepd meg magad vagy szerelmed a Catherine Grande Ékszerház mesés 18 karátos arannyal bevont ékszereivel, melyet SIÓ vásárlásaiddal gyűjtött krajcárjaidból vásárolhatsz meg a piactéren.

Ha még több Roxi ékszerre vágysz, 20 krajcárért letöltheted a Catherine Grande Ékszerház által csak a SIÓ rajongóknak biztosított 50%-os kupont, mellyel 3 hétig vásárolhatsz kedvezményesen.


Ha pedig ez sem lenne elég, Szerencsém Gyümölcse játékunkban 10 krajcárért minden nap pörgethetsz magadnak egyet a gyönyörű CHARM karkötők közül.

A mozirajongókat újabb remek film premier előtti vetítésére invitáljuk. Töltsd fel 5 doboz SIÓ kódját, és válts páros belépőt a Kéjlak című film premier előtti SIÓs vetítésére.Hogyan gyűjtheted a krajcárokat?
Töltsd fel a megvásárolt SIÓ termékek dobozáról a kódokat a www.siogyumolcs.hu/kodfeltoltes oldalon. A kódokat keresd a SIÓ dobozok tején, a szavatossági idő alatt.

 
Ezt a levelet azért kaptad, mert korábban megadtad az e-mail címedet, és feliratkoztál a Sió hírlevélre. Leiratkozás.
Ez egy automatikusan generált üzenet. Kérjük, erre a levélre ne válaszolj.