[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

játssz te is Magyarország legnagyobb ingyenes online játék oldalánTöbb, mint 10 000 ingyenesen játszható online játék (url: http://jatekok.oldal.info) a stratégiaitól az egyszerű táblás játékokig. Napi több, mint 100 000 ember nem tévedhet ekkorát, próbáld ki te is és válaszd ki kedvenceidet!

Bubbels3
Buboréklövő játék: lődd a buborékokat úgy, hogy 3 azonos színű kerüljön egymás mellé

K-Fed
Vigyázz Brittney-re és a babájára, verd szét az ürge fejét

Zombudoy Pirates
Védd meg a kalózok kincsét a zombiktól

Monstre 2
Döntsd le az építményeket és öld meg a szörnyeket

Ha megvan a kedvenc játékod, ne felejtsd el elmenteni kedvencek közé mivel naponta jelennek meg újabb és újabb játékok oldalunkon!

http://jatekok.oldal.info/


Ez az üzenet kizárólag a fent megnevezett címzettnek (személynek vagy cégnek) szól, a bennük foglalt információk bizalmasak és/vagy személyre szólóak. Jogosulatlan személyek nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet tévesen kapta meg, kérjük, semmisítse meg annak tartalmát (beleértve az esetleges melléklete(ke)t is)! Az e-mail címet munkatársaink gyűjtötték az interneten. A cím felépítése alapján ítélve, nagy valószínűséggel nem természetes személyhez kötődik. Az ilyen címekre küldött elektronikus hirdetések a 2009. január 1-jével módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek.

Amennyiben levelünkkel zavartuk, szíves elnézését kérjük ! Ha nem szeretne több levelet kapni tőlünk, az alábbi linkre kattintva leiratkozhat: Leiratkozás

This is not SPAM it is an offer in Hungarian language! If you bother our letter, We sincerely apologize! If you do not wish to receive further emails from us, click on the link below to unsubscribe: Unsubscribe