[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Fájdalom nélkül, panaszmentesenNapjainkban a természetes, hófehér mosoly alapkövetelmény egy páciens részéről. A megnövekedett esztétikai igények mellett fontos tényező a páciens komfortérzete. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján, de a legfontosabb az a biostatikai egyensúly, amely a saját ép fogazatával megvolt. Az Ön igényeit és szándékát tiszteletben tartva tőlünk ehhez a szolgáltatáshoz jut hozzá.

Szegeden szolgáltatunk, minőségi környezetben színvonalas ellátást az Ön részére. Az ellátás eredménye nem kizárólag egy fogpótlás, hanem egy olyan fogmű, ami egy valós állcsont pozíciót tart fent, rehabilitált rágásfunkciót biztosít, illetve hordozza azokat az esztétikai jegyeket, amelyek Önre szabottak. Ezáltal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk.

  

„Életem egyik legboldogabb napjaként tudom leírni azt, amikor végül a koronáim fel lettek helyezve. Sejtettem, hogy szépek, de nem gondoltam, hogy ilyen gyönyörűek lesznek, a színükben, a formájukban, a természetességükben, a hihetetlenül aprólékos kidolgozásukban igazi művészi munka eredményei.

Azt mondták, hogy olyanok lesznek a fogam, mint amilyenek eredetileg voltak. Én csak azt tudom mondani, hogy sokkal szebbek, gyönyörűbbek lettek.”(B. É.)

 LEGYEN ÖN IS PROBLÉMAMENTES!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide