[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Hollywoodi mosoly, működő fogazatSzegeden szolgáltatunk, minőségi környezetben színvonalas ellátást az Ön részére. Bizalmáért cserébe nem csak a fogászati szolgáltatásunk eredményéhez jut hozzá, hanem az árkülönbségekből fakadóan pénzt takarít meg önmagának és családjának. Sokan jönnek hozzánk Budapestről, illetve az ország más részéről is. Tapasztalatuk az, hogy sok esetben hamarabb vagy ugyanannyi idő alatt lehet Budapestről Szegedre eljutni, mint Budapesten, a városon belül egyik pontból a másikba megérkezni.

Többen keresnek meg bennünket ugyanazzal a problémával. Eddig is jártak fogászati kezelésekre, minden alkalommal végeztek valamilyen munkát a fogaikon, de rendszeresen újabbnál, újabb probléma adódott, amit kezelni kellett. Nem kaptak végleges megoldást a fogászati problémájukra.

Az EKVIDENT Fogászat fájdalom nélkül keresi meg a probléma igazi okát. Minden alkalommal Ön pontosan tudja milyen kezelést kap, annak mi lesz az eredménye, mitől lesz Ön jobban.

A fogászati ellátás nem akadályozza az Ön napi megszokott munka és működési rendjét. A fogászati ellátás alatt soha nincs fog nélkül.

Az ellátás eredménye nem kizárólag egy fogpótlás, hanem egy olyan fogmű, ami egy valós statikai adatot tart fönt, rehabilitált rágásfunkciót biztosít, illetve hordozza azokat az esztétikai jegyeket, amelyek Önre szabottak. Ezáltal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk.

 

A végeredmény

 „Már 7. éve, hogy hosszas megoldáskeresés után (hiányok pótlására és erős jobb oldali rágás miatti kopásra) találkoztam Tamással. A körülbelül egy hónapos kezelés után a hétköznapjaim visszatértek egy nagyon normális „kerékvágásba”. Újra jó érzéssel mosolygok, újra mindkét oldalon kiegyensúlyozva rágok és egy nagyon kellemes, tiszta, higiénikus érzésem van a számban, amely támogatja a jó közérzetemet.

Mindezt már 7. éve, teljes egészében fogorvosi beavatkozás nélkül (kivétel fogkő levétel), természetes módon élem meg, mint egy egészséges életet.” (Á. József, 2013.)

Fizessen egyszer a szép és tökéletesen működő fogazatáért!

 

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

30/475-08-63
Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide