[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Amikor észre sem veszi, hogy van pótolt foga, annyira természetesLehetnek érzéseink a fogazatunkkal kapcsolatban, de az igazi szembenézés a problémával akkor jön, amikor kiderül, hogy az általunk jónak mondott pótlások felett/alatt az ínyterület gyulladásban van, veszélyben van néhány fog, azokat gyökér kezelni kell vagy már nem lehet megmenteni. És ebből a páciens szinte semmit nem érzett. A hagyományos fogászati ellátás során úgy lépünk be a fogorvosi rendelőbe, hogy rábízzuk magunkat egy olyan emberre, akinek a munkáját mi, mint páciensek semmilyen módon nem tudjuk kontrollálni. Ennek a nagyfokú bizalomnak az eredménye az lesz, hogy a tömés magas, de elvesznek belőle, a hátsó háromtagú híddal nem érezzük jól magunkat vagy egy elkészült alsó, felső pótlás után rágási panaszaink vannak vagy úgy érezzük, mintha nem is nekünk gyártották volna azt a munkát. Több embertől hallgatom, hogy az „én fogorvosom is tervezetten dolgozik”.

Viszont az eredmény nem úgy valósul meg, mint ahogy azt az Ekvident Fogászaton egy lezárt szolgáltatás után érzékelik a páciensek. Érdekesnek tűnhet, hogy minden páciensünk ugyanazt kommunikálja!!

Ez az igazság, nálunk csak az esetek különbözőek, a végeredmény mindenkinél ugyanaz.

 

     A végeredmény.

"Elégedett vagyok a kapott szolgáltatással. Ahhoz képest, hogy Budapestről Szegedre kellett mennem, mégsem éreztem, hogy nagyon macerás lett volna. A szakmai és emberi hozzáállás is kiemelkedő volt, tényleg szinte teljesen fájdalom nélkül, gyorsan, jól és pontosan láttátok el a feladatokat, ami így igen megkönnyítette az egyébként nem kedvenc időtöltésemet képező fogászati beavatkozások elviselését.

És az eredmény alapján mondhatom, hogy igen megérte. Végre úgy érzem, hogy ez a terület kezelve lett, nem kell rá több figyelmet fordítanom és tudom, hogy minden és hosszútávon rendben lesz. Igazi megkönnyebbülés és öröm ez, főként azután, hogy életem során sajnos volt már tapasztalatom fogászai kezelésekkel kapcsolatban." (K.Ildikó)

 A SEGÍTSÉGET NÁLUNK MEGTALÁLJA.

Egyszerű, gyors, fájdalommentes!

 Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide