[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A világ minden táján a bajnokok első számú márkájának számít.1960-ban a Lonsdale London egy bokszfelszereléseket és sportruházatot gyártó cégként indult, és neve hamarosan összeforrt a minőségi sportszergyártással. Ahogy elkezdett divatcikkeket is forgalmazni, még tovább tudta növelni népszerűségét, hiszen olyan sztárok tartoznak a márka rajongói közé, mint Madonna, Paul McCartney, Paul Weller, Naomi Campbell, Sylvester Stallone, Muhammad Ali és Mike Tyson. Android Megjelenítés.
A kilencvenes években a Lonsdale meghódította Európát és Ausztráliát is. Tervezőinek remek divatérzéke, a sportos funkcionalitás és a minőség egy csapásra népszerűvé tette termékeiket az új piacokon is. A jellegzetes Lonsdale logó és a márka oroszlánja ma már a világ számos táján rendszeresen felbukkan sportcsarnokokban és az utcai viseletben is.
A Lonsdale tudja, hogy a sportolókat kemény fából faragták, ezért ehhez igazítja alapanyagait is. Kiváló minőségű textíliáit úgy tervezték, hogy a legkeményebb igénybevétel mellett is helytálljanak, ezért a Lonsdale a világ minden táján a bajnokok első számú márkájának számít.
Felhívás! A levelet ne küldje tovább, mert a teljes tartalom megjelenése nem garantált. Ha valamilyen rejtélyes, érthetetlen okból nem akar többé kapni tőlünk emailt, kattintson ide.