[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

FW: Fontos! ApróhirdetésTisztelt Cím!


 

Népszerű apróhirdetési szolgáltatásunkkal, Magyarország 100 legnézettebb apróhirdetési portálján jelenhet meg egyszerre!

 

Mutassa be kínálatát 100 apróhirdetési portálon gyorsan, egyszerűen, olcsón!


Az apróhirdetés mindig is az egyik legkedveltebb és leghatékonyabb hirdetési forma volt, mind a hirdetők, mind pedig az olvasók részéről.

Ez a tendencia az Internet előretörésével csak erősödött.

 

A 100 apróhirdetési portálon az Ön hirdetésének komplett, manuális és minden marketing szempontnak megfelelő megjelenítése, mindössze:

 

13.200 Ft+áfa helyett: 9900 Ft+áfa

 

 

Jelen akciónk keretein belül a szolgáltatás díja:


mindössze 9900 Ft+áfa


Nincs semmilyen egyéb költség!

 

Megrendelését válaszlevélben adhatja le. A megrendelése után, részletesen tájékoztatom a részletekről, és hogy pontosan milyen adatokra van szükségünk az apróhirdetések elkészítéséhez.

 

Amennyiben egyéb kérdése merülne fel, készséggel állok rendelkezésére.

 

Várom megrendelését!

 

Üdvözlettel:

Tóth László
ügyvezető

logo-snafhuplus-f

 

Ha Céges weboldala nem termel bevételt, cserélje le! - www.honlapcegeknek.hu

Ha szeretné weboldalát a Google első oldalán látni, akkor vegye igénybe sikerdíjas keresőoptimalizálásunkat - www.premiumseo.hu

Amennyiben prémium minőségű egyedi céges ajándéktárgyra van szüksége, rendeljen tőlünk céges bögrét! - www.ajandek-ok.hu

facebook   googlplus   twitter

 

ingyeneselemzesbanner

 

FELHÍVÁS AZ ÜZENET BIZALMAS JELLEGÉRE: Jelen e-mail és csatolt állományai bizalmasak, és kizárólag a címzett személynek/szervezeti egységnek szólnak. Amennyiben nem Ön a címzett, tájékoztatjuk arról, hogy a tartalmának felfedése, másolása, továbbítása, vagy bármely célból történő felhasználása szigorúan tilos. Megjegyezzük, hogy az e-mail útján történő közlések nem garantálják az elküldött üzenetek bizalmas jellegének és teljességének megőrzését, valamint az üzenetek megfelelő kézbesítését. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A fentieken túlmenően, a SNAF.HU Plus Kft., annak kapcsolt vállalkozásai, illetve az általuk megbízott harmadik felek a jelen e-mail címről küldött, vagy arra érkező bármely üzenetet ellenőrizhetnek, lemásolhatnak, felhasználhatnak, vagy harmadik fél részére továbbíthatnak. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a SNAF.HU Plus Kft. hivatalos álláspontját adott ügyben. Gondoljon a környezetére, amennyiben nem fontos, kérjük NE nyomtassa ki ezt a levelet!

 leiratkozás