[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

HH-Világmárka mindenki számára pénztárca kímélően!A Helly Hansen cég mottója: „Between Human Will and Nature’s Forces”
(Az emberi akarat és a természet ereje között). Célja: védelmet és lehetőséget biztosítani azon elhivatottak számára, akiknek megélhetése és szórakozása a hegyekhez és tengerekhez kötődik, akár a Föld legkíméletlenebb körülményei között is.             Eredeti Online Megjelenítés.
A Helly Hansen 133 éves tapasztalattal büszkélkedhet. 1877-ben Helly Juell Hansen norvég hajós kapitány lenmagolajjal vonta be maga és legénysége ruházatát, ami ezáltal vízlepergetővé vált. 1878-ban kitüntetést kaptak a párizsi expon, megalakult a társaság és elkezdték exportálni a termékeket. 
Ennek a korszakalkotó ötletnek az eredményét mások is ki szerették volna használni, így az első 5 évben körülbelül 10.000 darabot adtak el. A 20. században számos áttörő termékfejlesztést hajtottak végre, hogy letegyék a 3 rétegű öltözködés alapelveit, ahogy ma ismert: "3-Layer System". 
Ma a Helly Hansen termékeket world-class vitorlázók, sízők és kalandvágyók használják, akik 100%-os védelmet és teljesítményt akarnak akkor is, amikor a legrosszabbak az időjárási körülmények. Több, mint 20.000 profi síző választása a világ prémium síterepein. 
Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.  Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni, Leiratkozom.  A Tablet-Discount Kft. a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.
Feliratkozáshoz, illetve feliratkozása megerősítéshez kattintson a hírlevélben található ajánlatok bármelyikére!
Telefon: 06 30 991-7113 (Minden nap 09-18 óráig. kivéve Vasárnap)
1194.Budapest Vas Gereben u.4 E,ép.
Adószám: 24698098-2-43 - Cégjegyzékszám: 01-09-177869