[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Üdülőtelepek az AdriánAdriaguest(pont)com, információk a horvát tengerpartról, valamint több, mint tízezer szálláshely. Itt leiratkozhat.
ÜdülĹ‘telep vagy nyaralófalu? Mindkét kifejezés ugyanazt jelenti, egy helyet, ahol mindent megtalálhat a vakáció gondtalan és kellemes eltöltéséhez. ElsĹ‘sorban szállást, ez lehet apartman, szoba, bungaló, sorban álló házikók, minden esetben közel a tengerhez, a strandhoz.
A szolgáltatások is változatosak, helyben van vásárlási, étkezési és sportlehetĹ‘ség, ehhez bérelhetĹ‘k sporteszközök is. Sok a családbarát üdülĹ‘telep játszóterekkel, gyermekmedencével, programokkal kicsiknek és nagyoknak. És általában van a közelben valami szép város, vagy természeti látványosság, ahová kirándulni lehet. Jelszavuk talán ez lehetne: mindent egy helyen!

Összes szállás »

ÜdülĹ‘telepek »

Ahol a házikedvenceket is várják »

Kisgyerekekkel érkezĹ‘k részére »

Kedvezményes áron »

Kempingek »

Mai válogatásunkban tíz üdülĹ‘telepet mutatunk be, a legnépszerűbbekbĹ‘l válogattunk, Isztriától Dalmáciáig. Ha megtetszik valamelyik, foglalja le, hiszen január - február, mindjárt itt a nyár!


Porec - LANTERNA** »
Rovinj - AMARIN**** »
Umag - POLYNESIA*** »Crikvenica - KAJCAK** »Zadar - ZATON HOLIDAY RESORT 3* »Omis - HOLIDAY VILLAGE SAGITTA*** »Trogir - MEDENA*** üdülĹ‘telep »Pakostane - PINE BEACH** üdülĹ‘telep »Lopar/Rab-sziget - SAN MARINO Sahara/Rab*** »Vrsar - KOVERSADA**** »


Összes üdülĹ‘telep Horvátországban »

Összes szállás Horvátországban »