[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ne várja meg míg fájni kezd a foga.Minden ember, aki fogászati kezelés előtt áll a következőket várja el az Ekvident Fogászattól. Szeretne a fogászati problémájától, a fájdalmaktól és az ebből következő korlátozottságaitól megszabadulni. Szeretne úgy rágni, mint az eredeti fogazatával. Szeretné élvezni az evés örömét. Szeretne megint jól kinézni, önfeledten mosolyogni.

Amennyiben Ön ezt az eredményt szeretné elérni, egy olyan ellátási folyamaton visszük keresztül, amiben Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy mi fog történni, és melyik lépés után mi fog következni a végleges cél elérése érdekében. A fogászati ellátás nem akadályozza az Ön napi megszokott munka és működési rendjét. A fogászati ellátás alatt soha nincs fog nélkül. Munkánkkal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk Önnek fájdalommentesen.

     

„Életem egyik legboldogabb napjaként tudom leírni azt, amikor végül a koronáim fel lettek helyezve. Sejtettem, hogy szépek, de nem gondoltam, hogy ilyen gyönyörűek lesznek, a színükben, a formájukban, a természetességükben, a hihetetlenül aprólékos kidolgozásukban igazi művészi munka eredményei.

Azt mondták, hogy olyanok lesznek a fogam, mint amilyenek eredetileg voltak. Én csak azt tudom mondani, hogy sokkal szebbek, gyönyörűbbek lettek.”(B. Éva)

 LEGYEN ÖN IS PROBLÉMAMENTES!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide