[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Közhiteles cégkivonat 24 órán belülTitle: Közhiteles cégkivonat 24 órán belül

Közhiteles cégkivonat 24 órán belül!  www.cegkivonatmost.hu

Oldalunkon keresztül cégkivonatot azonnal letölthet, de ha közhiteles cégkivonatra van, szüksége 24 órán belül megküldjük!
Naprakész és hiteles elektronikus cégkivonat online letöltése percek alatt!

Webldalunkon keresztül hozzáférhet a Magyarországon bejegyzett közel 800.000 cég hiteles céginformációihoz, és a nap 24 órájában letölthetők, nem kell többet ügyintézéssel foglalkoznia. Az elektronikus dokumentumok a sikeres fizetés után azonnal elérhetők.

A CégkivonatMost-on letöltött dokumentumok a kiadás napján hatályos adatokat tartalmazza.
A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat szavatolja. A Cégkivonatmost disztribútori szerződés alapján továbbszolgáltatóként működik közre.
Megrendelés előtt Az egyes cégdokumentumok elfogadását egyeztesse a befogadó szervezettel!

 

Bízva a sikeres együttműködésben:

A Cegkivonatmost.hu csapata

www.cegkivonatmost.hu

 

 

Lájkolja oldalunkat!
www.cegkivonatmost.hu

 

 

 

 

 

 

 


Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. (pl.:cégjegyzék) Az üzenet a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a cég e-mail címére került kiküldésre. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha mindezek ellenére került be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!
Leiratkozás