[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

◊ Az elmúlt hét legfontosabb hírei és érdekességei 

Az elmúlt hét legfontosabb hírei és érdekességei

 

A Carbon3D megoldása a jelenleg leggyorsabb 3D nyomtatás

Sokan tudományos fantasztikumként könyvelik el, ha meghallják azt a kifejezést, hogy 3D nyomtatás, és vannak akik nemcsak láttak már ilyen nyomtatót élőben, de használták is. Egészen idáig nem is volt annyira menő dolog a 3D nyomtatás, mert drága, bonyolult és időigényes.Sok a panasz a Retina kijelzős MacBook Pro noteszgépekre

Egyre több Retina kijelzővel szerelt MacBook Pro noteszgép tulajdonos fejezi ki nemtetszését, fórumokon, illetve az Apple hivatalos oldalán amiatt, mert noteszgépük kijelzőjének tükröződés-gátló bevonata az idő múlásával foltosodni kezd. A hibajelenségről egyébként már régóta beszélnek a tulajdonosok a fórumokon, de az utóbbi hetekben ugrásszerűen nőtt az elégedetlenkedők száma.


Rocketbook: Hagyományos kézzel írt jegyzetek küldése felhőbe

A Rocketbook rendszer egy speciális jegyzetfüzet és egy mobil applikáció kombinációja. A felhasználók jegyzeteket írhatnak kézzel, terveket készíthetnek majd ezeket könnyedén feltölthetik az internetre. Ezentúl nem kell lemondani a hagyományos jegyzetelésről a digitalizáció érdekében: a Rocketbook jegyzetfüzetébe tollal írhatjuk jegyzeteinket, rajzolgathatunk, majd egy gombnyomással feltölthetjük a kívánt oldalakat a kiválasztott tárhelyre.


Forradalmi hamisítást gátló találmányt fejlesztettek magyar tudósok

A világon elsőként, egy eddig sehol nem alkalmazott termékazonosító technológiát fejlesztettek ki magyar tudósok. A forradalmi termékazonosító technológiának köszönhetően hamisíthatatlanná válik minden olyan termék, amelyre rákerül a biztonsági címke.

 

 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide