[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Bizalom és pozitív tapasztalat: EKVIDENTHa Ön is csak akkor megy el fogorvoshoz, amikor már fáj a foga, akkor a lehető legtöbb rosszat teszi Önmagának! Ha szerencséje van, elég egy gyökérkezelés és a fog megmenthető, de sok esetben már nem ez a megoldás. A fog elvesztése, főleg a pillérfog esetében komoly anyagi teherré tud változni, mivel a teljes fogazat megmentése érdekében - amennyiben nem szeretne kivehető fogsor résszel élni - implantátum beültetése válik szükségessé. Egy fogászati ellátásban nem az implantátum vagy a cirkonkerámia az elsődleges cél (része a sikernek), hanem az, hogy a végeredmény egy hosszútávú, tartós, örömmel teli megoldást jelentsen a páciens számára. Ha mégis implantátumra van szüksége, de fél a beavatkozástól?

Az implantáció nem jár fájdalommal, másnap már ugyanúgy tudja a munkáját végezni, mint az implantációt megelőző napon. Naponta jönnek az Ekvident Fogászatra a nem megfelelő ellátást kapott páciensek, szinte mindenki az utolsó percben. Az ellátásuk viszont minden esetben ugyanazzal kezdődik: konzultáción megismerheti a fogazat működését, annak a testre gyakorolt hatásait, következményeit. A beszélgetés alatt rájön, hogy a fogászat nem egy inkvizíciós felület, ha azt szakszerűen végzik el és a lehető legkevesebb fájdalom mellett tökéletes, működő, esztétikus fogazatot biztosít Önnek. Amire mások könnyedén rámondják, hogy "természetesen megcsináljuk", azt mi a mögöttünk lévő kifejlődött technológia révén felelősségvállalás mellett készítjük el. Munkánkkal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk Önnek fájdalommentesen, amelynek elengedhetetlen része a precíz fogszakorvosi munka.


 A végeredmény.

"Elégedett vagyok a kapott szolgáltatással. Ahhoz képest, hogy Budapestről Szegedre kellett mennem, mégsem éreztem, hogy nagyon macerás lett volna. A szakmai és emberi hozzáállás is kiemelkedő volt, tényleg szinte teljesen fájdalom nélkül, gyorsan, jól és pontosan láttátok el a feladatokat, ami így igen megkönnyítette az egyébként nem kedvenc időtöltésemet képező fogászati beavatkozások elviselését. És az eredmény alapján mondhatom, hogy igen megérte. Végre úgy érzem, hogy ez a terület kezelve lett, nem kell rá több figyelmet fordítanom és tudom, hogy minden és hosszútávon rendben lesz. Igazi megkönnyebbülés és öröm ez, főként azután, hogy életem során sajnos volt már tapasztalatom fogászai kezelésekkel kapcsolatban." (K. Ildikó, Budapest)

További eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863
Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide