[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

♥ A kávézás öröme! A hét érdekességei!Az elmúlt hét érdekességei a Cafeme.hu shopban!
 

Arabica és Robuszta kávék

A két legismertebb kávéfajta a fekete kávék körében az Arabica és Robuszta. A legtöbben az Arabicának a fajtáját élvezik világszerte, mivel kitűnő aromája és íz harmóniája elvarázsolja fogyasztóját. A világ babkávé termelésének kb. 60-70 %-a arabica.


 

A kávézás szenvedélye mindössze 11 évszázados múltra...

A kávézás szenvedélye mindössze 11 évszázados múltra tekint vissza, a kávé ennek ellenére a legkedveltebb ital a Földön. 

Évente átlagosan több, mint 400 milliárd csésze kávét fogyaszt az emberiség, ami elképesztő szám; ha minden élő embert figyelembe veszünk (még a csecsemőket is), akkor fejenként ez évi 55 csészét jelent!
Te számoltad már, mennyit fogyasztasz egy évre levetítve?


Webáruházunkban  a megszokott bolti választékhoz képest eltérő választékot kínálunk, kávéink ár/érték arányban mindenképpen kedvezőbbek a boltok kínálatánál.

 

Szeretnénk megismertetni Önnel is a világon elterjedtebb magasabb arabica arányú minőségi kávéfajtákat mégpedig mindezeket megfizethető áron.Célunk a minőségi kávézás elősegítése egyedi választékunkkal legyen szó akár koffeinmentes kávéról. Utóbbiakból is talál nálunk a pénztárcájának megfelelőt. Budapesten található bemutatótermünkben meg is vásárolhatja akár a kínálatban szereplő kávékat. Jöjjön el, és tekintse meg választékunkat! Honlapunkon keresztül akár bankkártyával is fizethet!

 

Tegyen Ön is egy próbát! Tartson Ön is velünk, és legyen mielőbb az ügyfelünk!

 

www.cafeme.hu   a kávézás megfizethető luxusa


     

 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide