[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Fogászati ellátás az ünnepek alattTapasztalatunk szerint a Húsvét hosszú hétvégéje a többi hasonló ünnepekkel megegyezően a pihenésről, a kikapcsolódásról szól. Ez mindenki számára elfogadott és megérthető. 

Viszont kevesen gondolják, hogy egy fogászati kezelés ideje alatt is gondtalanul lehet ezeket az ünnepeket élvezni. A mi ellátási sztenderdünk biztosítja Önnek, hogy teljes értékű életet tudjon élni családjával együtt a fogászati kezelés teljes időtartama alatt.

Az Ekvident Fogászat biztosítja Önnek, hogy az ellátás alatt soha nincs fog nélkül! A környezete, ha nem kommunikálja, hogy fogászati kezelés alatt áll, észre sem veszi mi történik Önnel.

Az első alkalommal, a konzultáción megismerheti a fogazat működését, annak a testre gyakorolt hatásait, következményeit. Az eredmény egy működő, esztétikus fogazat az Ön számára.

 

A végeredmény. 

"Múlt hét pénteken kaptam meg a végleges pótlást, ma hétfő van és szinte olyan az egész, mintha újra kinőttek volna a hiányzó fogaim, minden mellékhatás nélkül - fantasztikus érzés, az esztétikáról nem is beszélve." (Héjjas Mihály, Lábatlan)

További eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide