[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

◊ Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Ajándékok húsvétra és az elmúlt hét érdekességei!,

 

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!


Az elmúlt hét legfontosabb hírei és érdekességei: 

 

Április 21-re: a Google megváltozik, jön a Mobilegeddon!

Drasztikus változást hoz a keresési algoritmusában a Google, amely április 21-től lép életbe a Google-kereséseknél, és a változás főként a mobil keresésekkel kapcsolatos.Facebook drónok VS. Google wifilufik

A Facebook legambiciózusabb tervei közül, a drónokkal biztosított internetelérés, új fázisba ért. Alig egy évvel ezelőtt vették meg az Ascenta nevű dróngyártó céget, de már a tesztrepülésekre idén nyáron sor is kerülhet, viszont a drónok kereskedelmi forgalomba kerülésére még éveket kell várni, de így is nagyon gyorsan halad a projekt.


 

Az utóbbi évek egyik legjobb reklámja: Baromfi kamera van az LG mobiljában

 

2013 nem most volt, de ezt a reklámfilmet valószínűleg itthon még biztos nem láttad.

A szárnyasoknak a feje akkor is megőrzi a pozícióját, ha a testük billeg, ugrál vagy forog. Az LG egyik csúcsmobilja, a G2 egy ehhez hasonló optikai képstabilizátort kapott és a hozzá készített reklámfilmben bemutatásra kerül, mint a Galluscam (Tyúkkamera).


 

Ujjlenyomat kell a SIM-kártyához!

 

Legalábbis Pakisztánban. Az országban bevezetett szigorú szabályozással a hatóságok a biztonság növekedésével számolnak, mivel a pakisztáni kormány számára már évek óta komoly gondot jelentenek a térségben tevékenykedő fundamentalisták, és a különböző terrorista csoportok. Ezen csoportokhoz köthető veszélyek mérséklése érdekében most a mobiltelefonokhoz használt SIM-kártyák használatánál is fokoznák a biztonságot, mégpedig a felhasználók ujjlenyomatának bekérésével, így igazolva kilétüket.

 

 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide