[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Az angol eredetű márka jelenleg a Nike vállalat szárnyai alatt működik.Amennyiben Ön nagy futballrajongó, az Umbro márkáról már biztosan hallott. Az Umbro ugyanis az egyik legidősebb brit márka, amely sportruházatot és futbal felszereléseket gyárt. Hivatalos szponzora a Wembley stadionnak és többekközt az FA Cup beszállítója is.Az angol eredetű márka jelenleg a Nike vállalat szárnyai alatt működik. A Humphreys Brothers Clothing csak később, 1924-ben változtatta meg nevét a jelenlegi Umbro-ra. Kezdetben cipők és ruházati termékek alkották kínálatát, majd a sportfelszerelésekre fókuszált, azon belül is kiemelten a footballra.

Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.  

Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni,  leiratkozom.  Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.