[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

♥ A kávézás öröme! Lavazza, Segafredo, DallmayrAz elmúlt hét érdekességei a Cafeme.hu shopban!
 

Milyen pörkölési típusok vannak?

A pörköléstől nagyon sokkban függhet a kávé aromája és íze. A legvilágosabb pörkölés a fahéj, amelyet 195 fokon pörkölnek. Az arabicánál használják, ez a legkíméletesebb pörkölési eljárás, mely nem nyomja el a kávé zamatát. Az american pörkölés a sorban a következő, amelyet 210 fokon végeznek és nagy közkedveltségnek örvend.

A bécsi pörköléssel már a klasszikusok közé érkeztünk, ezt 230 fokon végzik. A szemek középbarna színűek, amelyek enyhén savasak, kesernyések, és főleg tejeskávéhoz ajánlják. (Egy finom tejeskávé kihagyhatatlan :)).

A francia egy fokkal sötétebb pörkölés, amelyet 240 fokon érnek el. Kicsit savas, de annál aromásabb, ennél a pontnál egyre füstösebb a belőle készült ital. A legsötétebb pörkölés az olasz, amelyet kifejezetten eszpresszóhoz ajánlanak. 245 fokon végzik, ettől mély, sötétbarnák lesznek a kávészemek és szinte eltűnik belőle minden savasság.

Ez a kép tökéletesen tükrözi a pörkölési eljárásokat, a fahéjtól az olasz pörkölésig.

 


 Segafredo az olasz kávék királya.

 

Ki ne ismerné a nevet a kávékedvelők között, hogy Segafredo. Massimo Zanetti 1973-ban rakta le a mára világszerte ismert vállalat alapjait.
Kezdetben az üzleti tevékenység Olaszországra korlátozódott, ahol a vállalat nagyon hamar piacvezetővé emelkedett a vendéglátás területén. A nemzetközi piacra valós betörésével fogyasztókat és nagykereskedőket már egyformán sikeresen szolgált ki.

Ma a Segafredo Zanetti több mint 70.000 vevővel és napi 50 millió csésze elfogyasztott kávéval az összetéveszthetetlen eszpresszókávéjával, piacvezető Olaszországban és világszerte. A vállalat kitartó célja mind a mai napig, hogy minőségi garanciát biztosító kiváló terméket kínáljon a kávészemektől a csészéig. A célja teljesítésében kitűnően halad hiszen csak gondoljunk egy finoman gőzölgő és illatozó eszpresszó kávéra, ami megtestesíti a legfinomabb olasz kávét.

Segafredo Zanetti ezenkívül a világ egyetlen kávéval foglalkozó cége, amely a nyers kávé termesztésétől a kész csésze kávéig a termelési ciklust és a minőségellenőrzést egy kézben tartja.


Webáruházunkban  a megszokott bolti választékhoz képest eltérő választékot kínálunk, kávéink ár/érték arányban mindenképpen kedvezőbbek a boltok kínálatánál.

 

Szeretnénk megismertetni Önnel is a világon elterjedtebb magasabb arabica arányú minőségi kávéfajtákat mégpedig mindezeket megfizethető áron.Célunk a minőségi kávézás elősegítése egyedi választékunkkal legyen szó akár koffeinmentes kávéról. Utóbbiakból is talál nálunk a pénztárcájának megfelelőt. Budapesten található bemutatótermünkben meg is vásárolhatja akár a kínálatban szereplő kávékat. Jöjjön el, és tekintse meg választékunkat! Honlapunkon keresztül akár bankkártyával is fizethet!

 

Tegyen Ön is egy próbát! Tartson Ön is velünk, és legyen mielőbb az ügyfelünk!

 

www.cafeme.hu   a kávézás megfizethető luxusa


     

 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide