[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Slazenger ujjatlan férfi pólóSlazenger az egyik legöregebb sportmárka a világon, melynek neve mára egybeforrt a tradícióval és a hagyományok alapozta magas minőséggel.
Hagyományosan a brit sportokban érdekelt gyártó, elsődlegesen  a tenisz, krikett, golf, és a labdarúgás egyes területein számít meg
határozónak, de a minőségi kiegészítők, és táskák piacán is szorosan kapcsolódik egyéb sportágakhoz is.

Logojuk, az ugró fekete párduc a lendületességet és a mozgás összehangoltságát, precizitását jelképezi, így az ezzel a jellel ellátott termékekről biztosan tudható, hogy hasznos segítséget jelentenek minden sportoló számára. 

Tájékoztatjuk, hogy a levelet, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, e-mail címe az interneten található valamely publikus céginformációs adatbázisból került adatbázisunkba. Amennyiben a jövőben nem kíván cégünktől leveleket kapni, kérjük,  ide kattintva azonnal törölheti.  Továbbá tájékoztatjuk, hogy levelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.