[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Lomtalanítás az 15. kerületben – székcsere lehetőség!Tisztelt XV. kerületi Cégvezető!

A Fővárosi Közterület Fenntartó Nonprofit Zrt. hivatalos tájékoztatása szerint a XV. kerületi éves lomtalanításhoz a felgyülemlett lomokat, – például az elhasznált bútorokat és székeket – május 4 és 14. közötti időszakban kell kikészíteni, hogy azokat ingyenesen elszállíthassák.

Ha az Önök cégénél is időszerűvé kezd válni az irodai székek lecserélése, akkor az idei évben ez az utolsó alkalom, hogy a régi székektől ingyenesen megszabaduljanak.

Az irodai székek időszerű cseréjéhez partner a Chairpro szék-webáruház, ahol irodai székek széles választékát találja INGYENES házhozszállítással. Az XV. kerületi cégek áprilisban leadott rendeléseire 10% kedvezményt biztosítunk. (Az árengedmény nem vonatkozik Antares termékekre és nem vonható össze más kedvezményekkel.)


 

Látogasson el a www.chairpro.hu oldalra és válogasson kényelmes és jó minőségű irodai székek között.

Üdvözlettel,

A Chairpro Csapata

Az FKF Nonprofit Zrt felhívása alapján:

  • Kérjük, hogy a lomot olyan helyre helyezzék ki, amely járművünkkel könnyen megközelíthető.
  • Fontos, hogy a lomokat ne tegyék az úttestre, mert akadályozhatják a forgalmat, illetve balesetet okozhatnak.
  • Kérjük, hogy a közterületi rend megóvása érdekében a levelünkben feltüntetett kikészítési időpontban helyezzék csak ki a lomot, melyet a következő napon szállítunk el.

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kattintson ide. A Chairpro Magyarország Kft a nyilvánosan hozzáférhető, a cégvezető által megadott hivatalos email címekre küldi ki üzleti ajánlatát így a levélküldés nem minősül spam tevékenységnek.