[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

KütyüBazár.hu - Nap terméke - Pénz labirintusTitle: Alap hírlevél - Kütyübazár

Napi akció

Kedves Kütyü Rajongó!

Csapj le a nap termékére, melyet 1 napon át 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg! Az akció minden nap éjfélig tart, siess, ne szalaszd el a lehetőséget! 

Ellenőrizd minden nap e-mail fiókod, hátha épp a kedvenc terméked lett akciós!

 
Mai akciónk -15% Csak MA éjfélig!
67.jpg

Pénz labirintus

Ajándékozz pénzt úgy, hogy egy kicsit meg kelljen dolgozni érte az ajándékozottnak. Biztosan meg fog lepődni az egyedi ajándékozási formától. Kiváló esküvőre, születésnapra, névnapra, stb... Itt a remek alkalom, hogy meglepd szeretteidet. Csak be kell dugnod az ajándéknak szánt pénzt egy lyukon keresztül a money maze-ba és a kockában található golyót végig kell vezetnie az ajándékozottnak egy útvesztőben, mely ha jó helyen kattan akkor ki tudja venni a pénzt. Csak erős idegzetűeknek! :)

 

Normál ár 4.000 Ft
-15% Kedvezmény
Ár MA éjfélig: 3.400 Ft 

Kattints ide a
rendeléshez! Ne maradj le!
(Rendelésedet telefonon is leadhatod! Hívd a 52 955 372-es telefonszámot, kollégáink minden hétköznap délelőtt fél 9:00-tól 17:00-ig készséggel állnak rendelkezésedre)
  
 
A holnap terméke - Figyeld az e-mail fiókod minden nap, hogy ne maradj le az aktuális akcióról!
1.jpg

Mozgásérzékelős kültéri lámpa

A napelemes lámpa könnyen telepíthető, tökéletesen alkalmas ajtók, kültéri lépcsők, falak megvilágítására. Vízálló, hőálló tartós anyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak több éven át. A lámpa egy automatikus kapcsolóval v an felszerelve mely szürkületkor bekapcsol, hajnalban meg ki. A napelemes lámpában egy mozgásérzékelő is helyet kapott mely a fény erősségét szabályozza. Mozgás hatására a fény felerősödik, majd 30 másodperc elteltével visszaáll normálállapotba. Egy teljes napi töltést követően a lámpa képes több mint 8 órán át világítani!

Normál ár: 10350 Ft
Holnapi akciós ár: 8800 Ft

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert a KütyüBazár.hu oldalon feliratkoztál hírlevelünkre vagy valamelyik partnerünk hírlevelére vagy már vásároltál tőlünk.

Leiratkozás