[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

KütyüBazár.hu - Nap terméke - Mozgásérzékelős kültéri lámpaTitle: Alap hírlevél - Kütyübazár

Napi akció

Kedves Kütyü Rajongó!

Csapj le a nap termékére, melyet 1 napon át 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg! Az akció minden nap éjfélig tart, siess, ne szalaszd el a lehetőséget! 

Ellenőrizd minden nap e-mail fiókod, hátha épp a kedvenc terméked lett akciós!

 
Mai akciónk -15% Csak MA éjfélig!
67.jpg

Mozgásérzékelős kültéri lámpa

A napelemes lámpa könnyen telepíthető, tökéletesen alkalmas ajtók, kültéri lépcsők, falak megvilágítására. Vízálló, hőálló tartós anyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak több éven át. A lámpa egy automatikus kapcsolóval v an felszerelve mely szürkületkor bekapcsol, hajnalban meg ki. A napelemes lámpában egy mozgásérzékelő is helyet kapott mely a fény erősségét szabályozza. Mozgás hatására a fény felerősödik, majd 30 másodperc elteltével visszaáll normálállapotba. Egy teljes napi töltést követően a lámpa képes több mint 8 órán át világítani!

 

Normál ár 10.350 Ft
-15% Kedvezmény
Ár MA éjfélig: 8.800 Ft 

Kattints ide a
rendeléshez! Ne maradj le!
(Rendelésedet telefonon is leadhatod! Hívd a 52 955 372-es telefonszámot, kollégáink minden hétköznap délelőtt fél 9:00-tól 17:00-ig készséggel állnak rendelkezésedre)
  
 
A holnap terméke - Figyeld az e-mail fiókod minden nap, hogy ne maradj le az aktuális akcióról!
1.jpg

Body Twist testcsavaró

Fantasztikus tartozéka a body-buildingnek és a fitnesznek, hiszen képes lesz arra, hogy még jobb eredményt érjen el, mint korábban és mindezt otthon. Megmunkálja a karokat, a mellkast, a hasat, a feneket és a lábakat.
Ideális minden életkorban és bármilyen fizikai tevékenységre.Növeli a rugalmasságot és az erőt.Könnyen tárolható és szállítható.

Normál ár: 3990 Ft
Holnapi akciós ár: 3390 Ft

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert a KütyüBazár.hu oldalon feliratkoztál hírlevelünkre vagy valamelyik partnerünk hírlevelére vagy már vásároltál tőlünk.

Leiratkozás