[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Miért érdemes elutazni Szegedre?Sorolhatnám: sokat süt a nap, jó ételeket lehet enni, a Szabadtéri Színház programja kiváló...A tárgyban feltett kérdésre választ ad mindenki, aki megtette és elégedett páciensként utazott haza pl. Pécsre, Budapestre, Lábatlanba, Győrbe, Veszprémbe, Békéscsabára, Debrecenbe vagy repült vissza Kanadába. A távolság nagy úr, de hányan vannak, akik elutaznak vidékről problémáik megoldására Budapestre vagy akár az ország másik végére, mint például szívprobléma miatt Debrecenbe. A fogaink nem érnek meg ennyi energiát? Miért kell beletörődni abba, hogy fogászati problémáink végigkísérjék az egész életünket. Miért kell egy közel 50 éves hölgytől azt hallgatnom, hogy most cserélték neki harmadszorra a fogpótlásait?

Ha Ön is azok közé az emberek közé tartozik, akit érdekel a saját problémája vagy ha nincs, akkor az, hogy ne is legyen, ismerje meg, hogyan is dolgozik az EKVIDENT Fogászat!

Csodákat lehet készíteni a cirkoniumból, de nagy csapda lehet a személynek, ha azt nem a megfelelő pozícióra készítik el, felelősségvállalással! Legyen Ön is tisztában a biostatika (testek egymáshoz való viszonya) fontosságával! 

A végeredmény.

"Múlt pénteken kaptam meg a végleges alsó felső cirkon pótlásaimat, ma hétfő van és szinte olyan az egész, mintha újra kinőttek volna a hiányzó fogaim, minden mellékhatás nélkül - fantasztikus érzés, az esztétikáról nem is beszélve." (Héjjas Mihály)

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide