[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Mestermű kalákábanTitle: Mestermű kalákában
Csoportos coaching, fizetéskönnyítéssel és extrákkal
Nagy Péter coach:
Mikor jó megoldás a csoportos coaching program az Ön vállalkozása építéséhez?

Regisztrálni itt lehet!
 
  • Ha Önnek kevés az ideje, takarékos megoldást keres cége fejlesztésére és nyitott az önképzésre.
  • Ha az üzletépítési ismereteket jól kidolgozott módszertannal számtalan minta-dokumentummal és más, a cégirányításban közvetlenül alkalmazható eszközre alapozva építené. Ezeket az eszközöket és dokumentumokat természetesen a rendelkezésére bocsájtjuk.
  • Ha komplex, áttekintő megoldást keres, ahol együtt van a helyzetértékelés, az elemezés, a döntés, a megoldás és a tapasztalatok összegzése is és mindezek feldolgozásában folyamatosan segítségére van egy együttműködő coach.
  • Ha hasonló vállalkozó társakat keres, akiknek tapasztalataiból Ön is meríthet.
     

Az ActionCOACH már Székesfehérvárott is!
Hári Tibor üzleti coach:

Az elmúlt 25 év vállalkozásfejlesztési és vállalkozásfinanszírozási tapasztalataim során közelről láthattam meg a vállalkozásokat érintő nehézségeket, követhettem nyomon életpályájukat.

Mérnöki, közgazdász és MBA szakos menedzseri végzettségem segített abban, hogy a versenyszférában, multinacionális környezetben felsővezető pozícióig jussak és ott is sikeres legyek.
Elhivatott vagyok abban, hogy tapasztalataimat a Magyarországon működő KKV fejlesztésében hasznosítsam, a magyar tulajdonosi körben a vezetői kiválóság legyen az egyik legfontosabb ismertető jel, valamint a cégek folyamatos fejlődése és profitabilitása nyugat-európai társaikéhoz hasonló legyen.

Fontos célnak tartom, hogy az országban működő KKV vezetők és tulajdonosok a cégük fő tevékenysége mellett olyan területeken is hasonló profizmussal rendelkezzenek, mint például: HR, marketing, üzleti stratégia, pénzügy/gazdasági kérdések, kommunikáció, szervezet fejlesztés, utánpótlás kiválasztás/fejlesztés, pályázatok/ projektek irányítása.
Azzal is tisztában vagyok, hogy az eredmények nem jönnek maguktól. A sikerért meg kell küzdeni. Üzleti coachként az a hívatásom, hogy a vállalkozók lépésről-lépésre, úgy jussanak egyre közelebb álmaik vállalkozásához, hogy közben maguk is fejlődnek.

Immár a 3. évfolyam csoportos cooaching indul az Ipari Parkok versenyképességi dij nyerteseinek

Sarkadi Judit - üzletfejlesztési partner

„Versenyképes Ipari Parkok a versenyképes vállalkozásokért!”
Az IPE- Ipari-, Tudományos-, Innovációs-, és Technológiai Parkok Egyesület és az ActionCOACH Magyarország (képviseli: Cégfejlesztő kft) a vállalkozói attitűd és innováció fokozása, a humánerőforrások mobilizálása, és a kis- és közepes vállalkozások speciális szükségleteire irányuló figyelem növelése céljából együttműködési és támogatási megállapodást kötött.
 
Hatékony üzleti kapcsolatépítés már Érden és Szigetszentmiklóson isC

Csepiné Preiner Mária- üzletfejlesztési partner
 
Érdi régió üzletemberei figyelem! Szuper BNI csapat áll össze ebben a városban is! 

Érden és Szigetszentmiklóson a kapcsolatépítés megújításában elkötelezett üzletemberek hallhattak az Action Coach remek módszertanáról, amivel az vállalkozások sikerességéhez és árbevétel-növekedéséhez járulnunk hozzá.
Szabaduljon  meg az üzleti gondjaitól, az ön stratégiája a mi munkánk!

Vasas Gizella - BDP, coach
 

SZABADKA – MŰHELYMUNKA: Hogyan növeljük a profitunkat?
 
Ez egy jó kérdés, és napjainkban kreativitás szükséges hozzá! A profitnövelő műhelymunka sorozat egy jó lehetőség a vállalkozók számára, hogy új lehetőségeket, megoldásokat találjanak a problémáik megoldására: 4 napos Műhelymunka 2 hónapon belül, Két műhelymunka között egy órás egyéni konzultáció Skyp-on keresztül.Copyright © 2015 ActionCOACH Magyarország All rights reserved.
Ön kapcsolatba került az ActionCOACH Magyarország képviselőivel, reméljük levelünkkel vállalkozása fejlődéséhez hozzájárulhatunk!
ActionCOACH Magyarország Tölgyfa utca 14. Budapest, II.kerület 1027 Hungary

Email Marketing Powered by MailChimp
Unsubscribe
Update Subscription Preferences