[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Termelő vagy cselekvő alkalmazottra van szükségünk? 

Kedves Olvasó!


Mit is értünk termelő és cselekvő személyen?

Termelő: Olyan személy, aki eléri a felelősségi körén belüli elvárt eredményeket azáltal, hogy képes szembenézni és kezelni a felmerülő helyzeteket külső nyomás, tanács vagy utasítások nélkül.

Cselekvő: Olyan személy, aki általában szeret segíteni, hajlandó tanulni és követni mások utasításait a feladatok elvégzése érdekében.

Egy termelő személy nagyságrendekkel több termelést, eredményt és profitot képes létrehozni, mint egy cselekvő személy ugyanakkora időszak alatt. Ebből is látható, hogy a nem oda való személyek - csupán csak az elmaradt termelés, és az elmaradt haszon tekintetében nézve is - óriási károkat okoznak egy cégnek, vagy egy szervezetnek.

A Performia rendszer a hagyományos HR módszerek által biztosított 50% – 50% (vagy bejön, vagy nem) kiválasztási sikert képes 85% fölé vinni, és ezáltal milliókat megtakarítani az ügyfeleknek.

A Performia már több, mint 20 országban segíti hatékony személyzeti megoldásokkal a cégtulajdonosokat, cégvezetőket és felsővezetőket. Hadd segítsünk Neked is.
Célunk az, hogy soha többé ne hozz rossz személyzeti döntést!


Nézd meg legújabb videónkat a keddi
szemináriumunk
visszajelzéseiről!

Használd a tudást! Sok sikert!

Üdvözlettel,
A Performia csapata!

 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide