[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Pályázati lehetőség - ZO-LA 2000 Faipari, és Kereskedelmi Bt. részéreTitle: Pályázati lehetőség - ZO-LA 2000 Faipari, és Kereskedelmi Bt. részére
Export piacra

20 MILLIÓ TÁMOGATÁSSAL!

Ha az Ön cégének terméke külföldön is piacképes lehet, akkor ez az Ön pályázata: marketing, idegen nyelvű webportál, tanácsadás - mindez pályázati forrással! Jelentkezzen most!

Tovább
Az utóbbi évek legsikeresebb
marketing pályázata
A GINOP-2014-1.3.1. konstrukció az utóbbi évek egyik legsikeresebb, közvetlenül marketingtevékenységeket is támogató pályázatának "utódja", mely most került kiírásra. Ha szeretné alkalmazni csapatunk tapasztalatait, melyet a korábbi konstrukcióban sikeresen pályáztatott és megvalósított projektjeink során szereztünk, kattintson!

Ha az Ön cégének is van olyan terméke, vagy termékötlete, amellyel sikerrel léphetne külföldi piacra, keressen minket! Kiállításon, vásáron való megjelenés finanszírozása, idegen nyelvű webportál/webáruház, tanácsadás, marketinganyagok és -tevékenységek finanszírozása, akár 20M forint támogatással! Felkeltettük érdeklődését?

Ha szeretné a pályázat pontos adatait látni, kattintson és olvassa el kiírásunkat weboldalunkon!

felkeltettük figyelmét?
KATTINTSON A GOMBRA!
Tovább
beszélgessünk!
kapcsolat
Keresse fel közgazdászokból álló szakértő csapatunkat egy kötelezettségek nélküli beszélgetésre és ismerje meg a cége előtt nyitva álló lehetőségeket!.
+36 30 995 7980
Debrecen - Szeged - Békéscsaba