[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

ZO-LA 2000 Faipari, és Kereskedelmi Bt. - pályázati ajánlatTitle: ZO-LA 2000 Faipari, és Kereskedelmi Bt. - pályázati ajánlat

Külföldi kiállítás, vagy termékbemutató

20 millió forint TÁMOGATÁSSAL!
Mutassa be termékeit külföldi kiállításokon, vagy szervezzen termékbemutatót támogatással! Ismerje meg lehetőségeinket, hívjon minket most!.

Több információt szeretnék!

Felkeltettük figyelmét?
kattintson a gombra!
Bővebben
miért érdemes
minket választania?
Röviden: szakemberek vagyunk és tapasztalattal rendelkezünk e pályázati konstrukció pályáztatásában és kivitelezési munkáiban is. Ha ennél bővebben kíváncsi a válaszra, olvassa el leírásunkat a kép alatt!.
img

Szakemberek vagyunk, tehát a pályázatírási tapasztalaton túl (előtt?) okleveles közgazdászok vagyunk, akik vállalkozásfejlesztés szakirányon végeztek. A pályázatírásba így nem csak beletanultunk, hanem ez a szakmánk, amelyhez minden szükséges gazdasági, jogi és fejlesztéspolitikai ismerettel rendelkezünk. Szakemberek vagyunk, mert tudjuk, hogy a döntések mögött emberek állnak, és hajlandóak vagyunk mindent és (szinte) bármit megtenni azért, hogy a pályázat maximális mértékig illeszkedjen a kiírás céljaihoz, azaz a siker érdekében.

Tapasztalattal rendelkezünk a konstrukció pályáztatásában, hiszen a kiírás elődjében (GOP-3.3.3-2012) sikerrel pályáztattuk partnereinket, valamint projektjeik kivitelezésében részt is vettünk.

Ha szeretne a kiírásról és rólunk többet megtudni, kattintson az alábbi gombra, kérjen visszahívást, mi szívesen megbeszéljük Önnel, hogy hogyan tudná ötletét megvalósítani!

További információk
beszélgessünk!
kapcsolat
Keresse fel közgazdászokból álló szakértő csapatunkat egy kötelezettségek nélküli beszélgetésre és ismerje meg a cége előtt nyitva álló lehetőségeket!.
 
+36 30 995 7951
Debrecen - Szeged - Budapest