[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

♦ 76%-al nagyobb szempillák! 3v7kgiyvKell több információ? Csak válaszoljon erre az üzenetre és mondja mi az ami érdekli.
Hogy lejelentkezzen a mail listáról válaszoljon erre a mailre és irja meg, hogy szeretne lejelentkezni és kattintson erre a linkre.Sűrűbb szempillák szempillaspirál nélkül!

♦ 76%-al nagyobb szempillák!

♦ 76%-al nagyobb szempillák!

Felfedezték az innovatív módszert a dúsabb, hosszabb és természetes igézőbb szempillákra!

Csodás hír minden nőnek! Bőrgyógyászok által és klinikailag tesztelt formuláról van szó, amit a tudósok éveken át tökélesítettek. A formula kombinációja esszenciális aminosavat tartalmaz, amely közösen a természetes olajokkal és vitaminokkal táplálja az ön szempilláját, ösztönzi a növekedését. Ugyanakkor megelőzi a hullását. A formula természetes összetevői nem váltanak ki semmilyen irritációt vagy káros hatást. Az eredmény már 7 nap után észrevehető! - Hosszabbítsa meg szempilláit akár 49% - al! A formula, amely forradalmat hozott a kozmetikai világba, most Önnek is elérhető a Prolash+ szempilla szérumnak köszönhetően. Bőrgyógyászok által és klinikailag is tesztelt szérum rövid időn belül sláger lett a világban. Mától Magyarországon is elérhető. Hosszú ideig a Prolash+ jól őrzött titok volt. A hollywoodi csábító tekintet csak a hollywoodi sztároknak volt elérhető. Miután, a titok kiszivárgott és nyilvánosságra került, az összes jelentős média elkezdett beszélni a Prolash+ hihetetlen hatásáról. Arról, hogy milyen szép, dús és sűrű szempillát ad, szempillaspirál használata nélkül! A Prolash+ nőkön lett tesztelve. Bőrgyógyászok által és klinikailag is tesztelt, ellenőrzött termék. Több ezer nő ajánlja, javasolja használatát! Hódító hollywoodi pillantás mostantól önnek is elérhető!

A fantasztikus hollywoodi titok felfedezve...

A dús és hosszú szempillák mostantól nem csak a hollywoodi sztárok számára érhetőek el. A felfedezett klinikai formula bizonyított hatása után mindenkinek lehet hosszabb, dúsabb és igézőbb szempillája, szempillaspirál festés és műszempilla nélkül is. A legismertebb énekesnők, színésznők és modellek esküsznek arra, hogy ennek az innovatív formulának köszönhetően hosszabbították és dúsították meg természetes szempilláikat. Végre ez a formula Magyarországon is elérhető - a Prolash+ szérummal!

Dúsabb, hosszabb és sötétebb természetes szempillák - 7 nap után!

Elképesztő eredményeket fog elérni, ha rendszeresen használja, minden este, 4 héten keresztül, alvás előtt. A szérumot a felső szemhéjra kell felvinni miután leszedte a sminket Addig, amíg alszik az aktív összetevők felszívódnak a szempilla tőbe, felgyorsítva annak növekedését és csökkenve a hullását. Úgy, mint a többi szérum, az összetevők klinikailag tesztelt és bőrgyógyászok által jóváhagyott, tehát nem áll fenn a veszély az irritációra és más káros hatásra. Ez mellett a szérum formula vitaminokban gazdag, amely védi a szemtájékot, szebbé és egészségesebbé teszi a szempillákat. Dúsabb, sötétebb és hosszabb szempillák 3 - 9 mm-el – szempillaspirál használata nélkül!

Tudósok kutatása bizonyítja: 49%-al hosszabb szempillák! Irritáció és káros hatások nélkül!

Eddig a dús hollywoodi tekintet csak szempillaspirállal vagy műszempillával volt elérhető. De ez nem volt hatékony megoldás arra, hogy a természetes szempillákat dúsabbá vagy hosszabbá tegye. Azonban ezek a megoldások inkább csak sértették a szempillát, csökkentették a növekedését, és serkentették a hullását. Mióta felfedezték a természetes formulát, ami forradalmasította a szempillák növekedését, többé már nem kell megsértenie szempilláit. Az innovatív szérum formula összetétele garantálja a látható eredményeket már 7 nap használat után! Nem vált ki semmilyen szem irritációt, allergiás reakciót és más káros hatásokat sem. A Prolash+ szérum számos kutatáson ment keresztül, és mind pozitív eredményt ért el!

Hogy távolítsa el az e-mail a levelezési listán, kattintson ideNovo App Media Limited, Global Gateway 8, Rue De La Perle, Providence, Mahe, SC