[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Pólók magas minőségben közvetve gyártótólSlazenger mint sportmárka neve mára egybeforrt a tradícióval és a hagyományok alapozta magas minőséggel.

Logojuk, az ugró fekete párduc a lendületességet és a mozgás összehangoltságát, precizitását jelképezi, így az ezzel a jellel 
ellátott termékekről biztosan tudható, hogy hasznos segítséget 
jelentenek minden sportoló számára. 

Hagyományosan a brit sportokban érdekelt gyártó, elsődlegesen a tenisz, krikett, golf, és a labdarúgás egyes területein számít meghatározónak, de a minőségi kiegészítők, és táskák piacán is szorosan kapcsolódik egyéb sportágakhoz is.Logojuk, az ugró fekete párduc a lendületességet és a mozgás összehangoltságát, precizitását jelképezi, így az ezzel a jellel
ellátott termékekről biztosan tudható, hogy hasznos segítséget
jelentenek minden sportoló számára.

Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.

Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni, Leiratkozom.Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.