[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A termékválaszték a fiatalos sportos stílustól egészen az elegáns vonalig terjed.A JACK & JONES márka 1989-ben alakult. A skandináv és európai férfi divatruházat új versenytársaként 1990-ben jelent meg, amikor egy fiatalos, tüzes lelkületet adott az oslói divatközegnek, a gondosan kialakított Bestseller kollekciójával. A fogadtatás minden várakozást felülmúlt – így az új férfi divatmárka valósággá vált. A következő években a JACK & JONES az egyik legerőteljesebb farmerruházati márkaként jelenik meg, és több száz üzlet alakul néhány éven belül. Napjainkban JACK & JONES Európa egyik vezető férfiruha gyártója, több mint 1000 kiskereskedelmi üzletével, mely 38 országban elérhető. márka öt egyedi almárkában fogalmazódik meg.  Kérem Töröljenek.

            Az Everlast az igazi a férfiak számára készült.

A márkanév mára már egybeforrt a kemény kűzdősportokkal. Így a márkát viselő célközönség is ebből a férfias edzett tartású és céltudatos korosztályból áll. Még ha egy papucsot is visel mindenki tudja róla, hogy ő tudja mit választ, ő tudja mit akar.

Pierre egy borkereskedő hetedik, egyben legkisebb gyerekeként született. Alighogy a háború hullámai elcsitultak, 1944-ben Párizsba költözött, és rajzoló lett a Paquin-divatháznál, de már rögtön lehetőséget kapott, hogy tervezhesse Jean Cocteau
Szépség és a szörnyeteg c. filmjének jelmezeit (1946).

Üzleti tehetsége máskülönben is egyedülálló, amennyiben a divat közvetlen területéről is elmozdult, vállalkozása karóráktól lakberendezési tárgyakon, porcelánokon, kerámiákon és bútorokon át elektromos cikkekig, autók belső térkialakításáig terjed.

Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.

Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.