[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Egészséges életmód, egészséges fogazatNapjainkban a természetes, hófehér mosoly alapkövetelmény egy páciens részéről. A cirkonkerámia koronák minden esztétikai igénynek megfelelnek, így az elkészült pótlások olyanok, mint a tökéletes ép fogazat.  De az esztétika mellett fontos tényező a páciens komfortérzete. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján, de a legfontosabb az a biostatikai egyensúly (testek egymáshoz való viszonya), amely a saját ép fogazatával megvolt. Ezen adatok alapján elkészült terápiás eszköz használatakor már pontosan érezhető az a stabilitás, amit majd az erre elkészült pótlásokkal hosszútávon is megtapasztal. Az Ön igényeit és szándékát tiszteletben tartva tőlünk ehhez a szolgáltatáshoz jut hozzá. 

                                                     

„…részt vehettem saját fogaim alakjának, színének, anyagának kiválasztásában, minden lépésről tájékoztatást kaptam, amit fogászaton az ember el tud képzelni, a legjobb kiszolgálást és legkevesebb fájdalmat kaptam. Ami a legfontosabb! Amit ígértek azt maradéktalanul meg is kaptam. Most már másfél hónapja élek az új fogaimmal gondtalanul, fájdalommentesen. Azóta tudok harapni, rágni, enni. Újra szeretek étkezni! Nem kellett mit megszokni, a második nap óta teljesen rendben vagyok. Ebben a csapatban olyan embereket ismertem meg, akik barátként kezelik embertársaikat, és nem hagyják cserben.” (M. Zoltán)

Ön is szeretne szép és tökéletesen működő fogazatot?

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide