[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

FW: Céges FacebookTisztelt Cégvezető!

 

 

Ügyfélkör bővítése céljából keresünk olyan partnereket, akik hosszú távon szeretnének igényes, és eredmény Céges Facebook oldalt birtokolni.

 

Ajánlatunk Komplett, teljes körű Vállalati Facebook oldal kezelést tartalmaz. Tehát Önnek semmit nem kell foglalkoznia Cége Facebook oldalával, mindent mi intézünk.

 

A teljes körű Facebook oldalkezelési szolgáltatásunk díja: 18.600 Ft+áfa/hó, amely ténylegesen a teljes Facebook oldalkezelést tartalmazza!

 

Amennyiben érdekli a lehetőség, kérem legyen kedves válaszlevélben, vagy a lenti telefonszámon jelezni, és kötelezettségmentesen megküldöm Önnek a szerződéstervezetet.

 

Amennyiben még nincs Céges Facebook oldala, akkor azt Ingyenesen létrehozzuk Önnek (ezt válaszlevélben kérheti)!

 

 

Ha szeretne sikeres és aktív Facebook oldalt, akkor keressen bizalommal!

 

 

 

Üdvözlettel:


Ali György
Kiemelt Ügyfél menedzser

+36-30/193-6272logo-snafhuplus-f

 

Ha Céges weboldala nem termel bevételt, cserélje le! - www.honlapcegeknek.hu

Ha szeretné weboldalát a Google első oldalán látni, akkor vegye igénybe sikerdíjas keresőoptimalizálásunkat - www.premiumseo.hu

Amennyiben prémium minőségű egyedi céges ajándéktárgyra van szüksége, rendeljen tőlünk céges bögrét! - www.ajandek-ok.hu

facebook   googlplus   twitter

 

 

FELHÍVÁS AZ ÜZENET BIZALMAS JELLEGÉRE: Jelen e-mail és csatolt állományai bizalmasak, és kizárólag a címzett személynek/szervezeti egységnek szólnak. Amennyiben nem Ön a címzett, tájékoztatjuk arról, hogy a tartalmának felfedése, másolása, továbbítása, vagy bármely célból történő felhasználása szigorúan tilos. Megjegyezzük, hogy az e-mail útján történő közlések nem garantálják az elküldött üzenetek bizalmas jellegének és teljességének megőrzését, valamint az üzenetek megfelelő kézbesítését. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A fentieken túlmenően, a SNAF.HU Plus Kft., annak kapcsolt vállalkozásai, illetve az általuk megbízott harmadik felek a jelen e-mail címről küldött, vagy arra érkező bármely üzenetet ellenőrizhetnek, lemásolhatnak, felhasználhatnak, vagy harmadik fél részére továbbíthatnak. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a SNAF.HU Plus Kft. hivatalos álláspontját adott ügyben. Gondoljon a környezetére, amennyiben nem fontos, kérjük NE nyomtassa ki ezt a levelet!

 

 

 

leiratkozás