[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Nem beszélve a divat világában betöltött szerepről...Lee Cooper
Napjainkra már világszerte ismert márka, mely folyamatos magas minőséget nyújt vásárlóinak, nem beszélve a divat világában betöltött szerepéről. Európa-szerte főleg farmerben akár azt is mondhatjuk, hogy a Lee Cooper
diktálja a divatot.

A második világháború után farmereket, nadrágokat és dzsekiket kezdtek gyártani, ami nagyon tartós anyagból készült, így viszonylag hamar ismert lett egész Európa-szerte.Folyamatos bővülésnek és a keresletnek köszönhetően, idővel nem csak nadrágokat és dzsekiket gyártottak, hanem pólókat, ingeket és cipőket is.

Slazenger mint sportmárka neve mára egybeforrt a tradícióval és a
hagyományok alapozta magas minőséggel. Hagyományosan a brit sportokban érdekelt gyártó, elsődlegesen a tenisz, krikett, golf, és a labdarúgás egyes területein számít meg határozónak, de a minőségi kiegészítők, és táskák
piacán is szorosan kapcsolódik egyéb sportágakhoz is.

Logójuk, az ugró fekete párduc a lendületességet és a mozgás összehangoltságát,precizitását jelképezi, így az ezzel a jellel ellátott termékekről biztosan tudható, hogy hasznos segítséget jelentenek minden sportoló számára.

Tisztelt Hölgyem /Uram, ezúton tájékoztatjuk, hogy hírlevelünket az oldalunkra történt személyes feliratkozása, esetleg valamelyik ismerősének ajánlása által, vagy mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa. Amennyiben e-mail címe az interneten közzétett publikus adatbázisban hozzáférhető, azt társaságunk üzleti célú tájékoztatásra kezeli.

Amennyiben a jövőben nem kíván tőlünk marketing leveleket kapni, úgy ide kattintva rögtön le tud iratkozni, Leiratkozom.Társaságunk a hírleveleket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányelvei alapján küldi, az e-mail címeket a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával kezeli.