[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Megtisztel, ha elolvassa levelünket.Többen keresnek meg bennünket ugyanazzal a problémával. Eddig is jártak fogászati kezelésekre, minden alkalommal végeztek valamilyen munkát a fogaikon, de rendszeresen újabbnál, újabb probléma adódott, amit kezelni kellett. Nem kaptak végleges megoldást a fogászati problémájukra. Az EKVIDENT Fogászat fájdalom nélkül keresi meg a probléma igazi okát. Minden alkalommal Ön pontosan tudja milyen kezelést kap, annak mi lesz az eredménye, mitől lesz Őn jobban. A fogászati ellátás nem akadályozza az Ön napi megszokott munka és működési rendjét. A fogászati ellátás alatt soha nincs fog nélkül. Az ellátás eredménye nem kizárólag egy fogpótlás, hanem egy olyan fogmű, ami egy valós statikai adatot tart fönt, rehabilitált rágásfunkciót biztosít, illetve hordozza azokat az esztétikai jegyeket, amelyek Önre szabottak. Ezáltal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk.

                                                                                       Az eredmény: tökéletes cirkon pótlások                                                                                                 

"A jó munkához idő kell! Ha valaki esztétikus és használható fogakat szeretne, ne siettesse a fogak elkészítését, mert nem fogja azt kapni, amire számít. …általában utánanéz az ember, hogy hol, mennyiért, miből és kivel érdemes dolgoztatni. Ha az ár a döntő, és az olcsót választjuk, minden esélyünk megvan arra, hogy a végén elégedetlenek legyünk. Mivel leszünk elégedetlenek? A nem valósághű színnel, ami nem illik személyiségünkhöz, a nem megfelelő fogformával, ami nem illik fejformánkhoz, a nem megfelelően kezelt fogakkal, amelyekre a hidak és koronák kerülnek. Aztán mehetünk vissza reklamálni, ami nem a legszerencsésebb dolog ott, ahol ki vagyunk szolgáltatva a fogorvosi székben. ..A legjelentősebb változás amit az új fogsornak köszönhetek az a táplálkozáshoz szükséges harapáson és rágáson túlmenően a jó közérzet, a teli szájjal való nevetés, tíz évet fiatalított rajtam , szívesebben megyek emberek közé, nem zavar ha belelátnak a számba, mert tudom, hogy amit látnak az az én koromban egy irigylésre méltó fogazat.“ (Sz. István)

 LEGYEN ÖN IS PROBLÉMAMENTES!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide