[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Természetesen szép, használható fogazatNapjainkban a természetes, hófehér mosoly alapkövetelmény egy páciens részéről. A megnövekedett esztétikai igények mellett fontos tényező a páciens komfortérzete. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján, de a legfontosabb az a biostatikai egyensúly, amely a saját ép fogazatával megvolt. Az Ön igényeit és szándékát tiszteletben tartva tőlünk ehhez a szolgáltatáshoz jut hozzá. 

 „Életem egyik legboldogabb napjaként tudom leírni azt, amikor végül a koronáim fel lettek helyezve. Sejtettem, hogy szépek, de nem gondoltam, hogy ilyen gyönyörűek lesznek, a színükben, a formájukban, a természetességükben, a hihetetlenül aprólékos kidolgozásukban igazi művészi munka eredményei.

Azt mondták, hogy olyanok lesznek a fogam, mint amilyenek eredetileg voltak. Én csak azt tudom mondani, hogy sokkal szebbek, gyönyörűbbek lettek.”(B. Éva)

„A fogászati ellátás szintén páratlan volt. Ebben igazán volt összehasonlítási alapom, és mondhatom minden hízelgés nélkül, hogy a negyven év alatt egyszer sem volt ilyen precíz, beteg centrikus kezelésben részem.” (Papp Zoltán)

„A végleges fogsorom, olyan színű és alakú lett, melyet mindenkinek bátran megmutatok. Az új fogaim az első pillanattól kezdve tökéletesen működtek, viselkedésük és használatuk kifogástalan.”(T. Tamásné)

„A részemre készített fogművek az első pillanattól fogva tökéletesen működnek, viselkedésük és használatuk kifogástalan.” (T. József)

 MOSOLYOGJON ÖN IS ÖNFELEDTEN!

 Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

 Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide