[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ekvident a minőségi fogászatMinden ember, aki fogászati kezelés előtt áll a következőket várja el tőlünk.

Szeretne a fogászati problémájától, a fájdalmaktól és az ebből következő korlátozottságaitól megszabadulni. Szeretne úgy rágni, mint az eredeti fogazatával. Szeretné élvezni az evés örömét. Szeretne megint jól kinézni, önfeledten mosolyogni. Amennyiben Ön ezt az eredményt szeretné elérni, egy olyan ellátási folyamaton visszük keresztül, amiben Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy mi fog történni, és melyik lépés után mi fog következni a végleges cél elérése érdekében.

A fogászati ellátás nem akadályozza az Ön napi megszokott munka és működési rendjét. A fogászati ellátás alatt soha nincs fog nélkül. Munkánkkal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk Önnek fájdalommentesen.

 

„Már 7. éve, hogy hosszas megoldáskeresés után (hiányok pótlására és erős jobb oldali rágás miatti kopásra) találkoztam Tamással. A körülbelül egy hónapos kezelés után a hétköznapjaim visszatértek egy nagyon normális „kerékvágásba”. Újra jó érzéssel mosolygok, újra mindkét oldalon kiegyensúlyozva rágok és egy nagyon kellemes, tiszta, higiénikus érzésem van a számban, amely támogatja a jó közérzetemet.

Mindezt már 7. éve, teljes egészében fogorvosi beavatkozás nélkül (kivétel fogkő levétel), természetes módon élem meg, mint egy egészséges életet.” (Á. József)

 

LEGYEN ÖN IS PROBLÉMAMENTES!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide