[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

személyre szabott informatikai megoldásokTisztelt Cégvezető!

Kérem engedje meg, hogy bemutassam Önnek cégünk néhány szolgáltatását, amely az Ön cégének is hasznára válhat:

- Webshopkészítés:
A kereskedelemből egyre nagyobb részt szakítank ki a webshopok, ezt mindenki tudja. Azonban a webshopoknak csak kevés része éri meg az első éves kort, és még kevesebb része lesz sikeres. Hogy mi a titok? A korszerű programozási technológia, amivel a webshopot készítik, vagy a megfelelő marketing, vagy az üzemeltetésben szerzett tapasztalat? Ezek mindegyike szükséges egy sikeres webshophoz. Mi adjuk Önnek a technológiát, és ezen kívül a több éves üzemeltetési és marketing tapasztalatunkat is megosztjuk Önnel, hogy egy profitot termelő webshopja legyen!

- Weblapkészítés:
Amelyik cégnek nincs jó weblapja, az versenyhátrányba kerül, ez manapság így működik. De egy weblap lehet több is, mint egy kötelező elem egy listán. Egy jó céges weblap ügyfeleket/vásárlókat hoz be, bőven kiszolgálja az árát. Egy jó céges weblap egy marketing eszköz, amelynek célja nem a cég életének akadályozása, hanem a cég segítése. Mi így gondolkodunk, és ebben tudunk Önnek segíteni

- Ügyfélkezelő rendszerek:
Van egy ajánlatunk azoknak, akiknek több mint 100 ügyfele/vásárlója van, és elege van már az Excel-ben vezetett ügyféllistával járó bonyodalmakból, ha pedig még ilyet sem használ, akkor rögtön egy hatékony eszközre válthat! Ne feledje: egy meglévő ügyfelet/vásárlót könnyebb megtartani és hűséges vásárlóvá tenni, mint egy újat behozni.
Több éves egyedi ügyfélkezelő / ügyfélnyilvántartó rendszerben szerzett feljesztési és üzemeltetési tapasztalatunkat felhasználva készítünk egyedi online ügyfélkezelő rendszereket. Ezen programokkal egyszerre többen is dolgozhatnak, és akár több szintes céges hierarchiák is kezelhetőek, és persze akár több ezer vagy tízezer ügyfél/vásárló adatait tárolhatjuk, rendszerezhetjük bennük.
Programjaink jól skálázhatóak, ideális választás az egyéni vállalkozóktól és mikro vállalkozásoktól kezdve a kis vállalkozásokon át a középvállalatokig.
Minden cég és benne a munkafolyamatok is egyediek, emiatt a dobozos szoftverek nem illeszkednek tökéletesen a cégek igényeihez. Mi elkészítjük Önnek a megfelelő programot, am i illeszkedi cégéhez (szoftvereinket jelenleg is használják biztosítási alkusz irodák, fordító és utazási irodák, informatikai és kereskedelmi cégek is egyéni igényekre szabva).

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, látogassa meg az alábbi oldalt: http://www.zeroweb.hu/elerhetoseg, adja meg adatait és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Üdvözlettel: a ZeroWeb.hu csapata
Az adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a pontos részletekért érdeklődjön telefonon vagy email-ben. A kapcsolt tárhely szolgáltatás a weblapon megtalálható legkisebb tárhely csomagra vonatkozik. Az Ön email címe nyilvános cégadatbázisból származik, a leiratkozó linkre kattintva nem küldünk több levelet.Amennyiben nem szeretne több levelet kapni, a listáról való leiratkozáshoz kattintson ide
DominoMail hírlevél küldő rendszerrel küldve