[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Gyorssegély esküvőkreÜnnepek Áruháza
Hadd találjam ki! Esküvőre vagy hivatalos, és még semmi ötleted nincs, hogy a boldog ifjú párnak milyen ajándékot vigyél. Esetleg egy nyári kerti partira van meghívásod, és nem akarsz üres kézzel menni? Valamilyen viccesebb ajándékkal megnevettetnéd őket, vagy csak úgy kedvesen gratulálnál nekik?
Nézd meg az alábbi ajándékokat! Szerintem a levél végére meglesz
a tökéletes megoldás.
Just Married Héliumos Fólia Lufi
Valami lufit kötni kell az autójukra – például ezt a héliumos lufit, hogy mindenki tudja az úton, hogy itt halad a friss házaspár.
Esküvői Pár Motoron Tortadísz
Éljük át a legjobb romantikus kliséket: a boldog pár elmotorozik a naplementébe. Hjaj, hát ez olyan meghatóan vagány.
Esküvői Pár Plüss Macik
A motor egyeseknek talán túlzás, de ezzel a 2 frissen összeházasodott macival nem lőhetsz mellé.
Cool Feliratú Parti Szemüveg
Talán esküvőre nem viselném, de random hétvégi csapatáshoz ennél jobb szemüveg nem kell. Jelzi, hogy mennyire cool vagy. Jelzi, hogy mi a véleményed mindenki másról (ők is coolok). Mindenki cool. Pluszpont, hogy normális ember ilyesmit nem hord – de mi épp ezért vesszük fel.
Vidám Nyári Pohárjelölő Matricák
"Enyém", mutatsz rá a jéghideg nagyfröccsre. Ezekkel a matricákkal ezután rá sem kell mutatnod, mert csak felragasztod a pohárra a strandlabdát, és mindenki tudja, hogy az a tiéd.
Színes Dekorációs Legyező Szett
Azért, hogy már a dekoráció is hűsítő legyen, szerezz be egy ilyen színes legyező szettet!
Beer pong Ivós Játék
Amelyik pohárba betalálsz a labdával, azt megihatod. Közösségeket összekovácsoló ivós játék, ahol az ügyesebbek hamarabb lerészegedhetnek, de ki mondta, hogy az élet igazságos?
Buliszerviz Társasjáték
A 40 fokban valahogy nehezen indulnak be a partik, mert mindenki bágyadt. De a Buliszerviz legyőzi a hőséget, és pillanatok alatt felpörgeti a társaságot!
Biciklis Táska - Zöld
Bicikliznétek az erdőben, de nem tudod miben elvinni a cuccokat? A kirándulásnak ez nem lehet akadálya, főleg úgy, hogy ebbe a biciklis táskába belefér minden fontos cucc.
Mentőöv Italtartó
Képzeld el azt a vészhelyzetet, hogy a medence közepén hűsölő barátod megszomjazik. Gyorsan beküldhetsz neki egy üveg sört, amíg még nem késő.
1000 forintos ajándékutalvány egy kattintásnyi távolságra!
Töltsd le az ajándékötletekkel teli e-könyvünket, és kapsz mellé egy 1000 forintos bármikor beváltható utalványt is. Ennél jobb ajánlatot ebben a hónapban szerintem még nem láttál.
Üdvözlettel,
az Ünnepek Áruháza csapata

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné a tájékoztató elektronikus leveleinket megkapni, akkor kérjük, iratkozzon le a következő linkre kattintva: leiratkozás a hírlevélről.