[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Fájdalom nélkül, panaszmentesenNapjainkban a természetes, hófehér mosoly alapkövetelmény egy páciens részéről. A megnövekedett esztétikai igények mellett fontos tényező a páciens komfortérzete. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján, de a legfontosabb az a biostatikai egyensúly, amely a saját ép fogazatával megvolt. Az Ön igényeit és szándékát tiszteletben tartva tőlünk ehhez a szolgáltatáshoz jut hozzá.

Szegeden szolgáltatunk, minőségi környezetben színvonalas ellátást az Ön részére.

Az ellátás eredménye nem kizárólag egy fogpótlás, hanem egy olyan fogmű, ami egy valós állcsont pozíciót tart fönt, rehabilitált rágásfunkciót biztosít, illetve hordozza azokat az esztétikai jegyeket, amelyek Önre szabottak. Ezáltal az eredeti fogazat panaszmentes működését és érzetét biztosítjuk. 

           Cirkon fogpótlás                                                                           

„Amikor néhány éve kicseréltettem az amalgámtöméseimet és a négy felső metszőfogamra megcsináltattam a kerámiakoronákat, azt hittem végre rendben vagyok, bátran mosolyogtam, szépek, rendezettek voltak a fogaim…Gondoltam lezártam azt a „fogorvoshoz rohangáló” korszakot, amelyre 11 éves korom óta kényszerültem…Amikor átnéztétek a fogaimat, arra számítottam, hogy találtok majd esetleg egy újabb lyukat valamelyik fogamon, de nem ez történt. Teljes nyugalommal hallgattam, hogy „javított, javított, korona…” stb. Majd jöttek a kérdéseid, és kezdett rémleni, hogy az állkapcsom ropogása, időnkénti beakadása, a bal oldali –egész testemet érintő „ügyetlenségem” mind-mind az össze-vissza fogazatom miatt van…    A nálad tett látogatásomkor világossá tetted, hogy igen, ezek nagyon összefüggő dolgok.…A sín használata során éreztem húsz-egynéhány év után, hogy milyen érzés összeszorítani az összes fogamat. …Szokatlan volt újra a nagyon régi saját fogaimat viszontlátni. Már el is felejtettem, hogy valamikor ilyen volt…Ami a rágást illeti, hát igen. El sem lehet mondani, hogy mennyire jó érzés, hogy működnek is a fogaim, nemcsak ott vannakBátran nevetek is, mert tudom, hogy rendezett, teljes fogsort villantok!” (T. Ágota)

 További eredményeink a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36304750863

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide