[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Még 3 napig tart a kerti grillek, bútorok és jakuzzik vására a SpaTrend ExpoKedves Barátaim, Partnereim!

Szeretettel küldöm személyes meghívómat Önöknek a SpaTrend Expo-ra. A 19. alkalommal megrendezett masszázsmedence vásár még három napig fogadja látogatóit. Amennyiben már meglátogatott minket, úgy reméljük, hogy jól érezte magát nálunk. Ha még nem tudott ellátogatni a rendezvényre, úgy szervező és szakértő csapatunk valamint bemutatótermünk teljes készültségben várja Önt és Kedves családját egészen Vasárnap estig. Ha szívesen rendezné be udvarát, kertjét, kültéri életterét a világszínvonalú kültéri termékeinkkel, most remek lehetőségekkel és vonzó árakkal várjuk Önöket. Ha szimplán tájékozódna, vagy kellemes környezetben töltené el egy késő augusztusi napját, akkor is szeretettel várjuk. Termékeink:

- HotSpring, Limelight, HotSpot, Freestyle spas masszázsmedencék
- Broil King gázgrillek és faszenes grillsütők
- Ethos, SpaLounge és Jati&Kebon kerti bútorok
- Umbrosa napernyők és árnyékolók
- AquaFinesse vízkezelőszerek 

Jelentkezzen be a SpaTrend Expo-ra, és akciós lehetőségeinkkel nemcsak a rendezvényen, hanem a rendezvény után is szívesen megajándékozzuk.

Bejelentkezés:  www.spatrendexpo.hu

Amennyiben szívesen megtekintené grillsütő kínálatunkat, webáruházunk folyamatosan nyitva áll Ön előtt. Csak egy gombnyomás, és néhány nap múlva már saját kertjében élvezheti grillsütőjét.
A Broil King grillsütők áruháza: www.grillplaza.hu/ 

Üdvözlettel:

 

Vezse Roland
szervező - ügyvezető

 

Hírlevelünket azért küldtük el Önnek, mert valamelyik kiállításunkon vagy online feliratkozás formájában jelezte felénk, hogy szívesen kapna híreket cégünkről, termékeinkről vagy magazinunkról.  Szeretnénk tájékoztatni mindarról, ami magazinunkkal, cégünkkel kapcsolatosan újdonságot jelent. Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide.