[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Aranyérmek és csúcstechnológia az LG-nélTitle: LG HÍRLEVÉL

Az IFA 2015 az egyik legfontosabb elektronikai kiállítás, ahol az LG legújabb, innovatív technológiái is bemutatkoztak!

Tisztelt Ügyfelünk! Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson a hírlevél webes verziójáért.

LG Hírlevél – 2015. május 12.
Ügyfélszolgálat +36 40 54 54 54
Ha szeretsz képben lenni a technológiai újdonságokról, akkor van számodra egy igazán ütős, IFA 2015 összefoglalónk. Az LG idén is elkápráztatta a Berlinbe érkező látogatókat, te se maradj le a legtrendibb fejlesztésekről!
A 20 európai ország 50 szakmai újságíróiból álló Európai Kép és Hang Szövetség (EISA) több kategóriában is kihirdette az év legjobb készülékeit.
Megint díjeső hullott az LG-re, hiszen négy kategóriában is elhozta az EISA “aranyérmet”. Az LG OLED és Super ULTRA HD TV-je, okosórája és az LG G4 csúcsmobil minden szakértő elismerését kivívta.
LG Watch Urbane
Ügyfélszolgálat

Ez egy automatikusan generált hírlevél, erre az e-mailcímre, kérjük NE VÁLASZOLJON!
Erre a hírlevélre a www.lg.com/hu weboldalon iratkozott fel. Amennyiben nem Ön iratkozott fel a hírlevélre, vagy már nem kívánja azt a továbbiakban megkapni, hírlevél leiratkozáshoz, kérjük kattintson erre a linkre.
© 2015. LG ELECTRONICS Minden jog fenntartva. Figyelemmel arra, hogy az egyes termékek tulajdonságai, műszaki tartalma és alkalmassága körében az LG Electronics Magyar Kft. körültekintő eljárása ellenére a hírlevélben szereplő információk terjedelmétől függetlenül is előfordulhatnak félreértések, tévedések vagy elírások, kérjük, hogy a vásárlást megelőzően minden esetben tájékozódjanak a www.lg.com/hu weboldalon a termék egyes tulajdonságait, műszaki tartalmát és alkalmasságát illetően.