[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Fogpótlással élni olyan érzés, mint az eredetivel.A fogpótlás elsődleges célja a fogazat működésének rehabilitációja. Ennek érdekében pácienseink számára egyéni adatok alapján személyre szabott szolgáltatást nyújtunkA fogazat hiánya, azok pótlása nem betegség, hanem egy állapot. A fogpótlás viselése nem szükséges, hogy csökkent életminőséggel járjon. A fogpótlások készítése egy csapatmunka eredménye, amelyek panaszmentességet és működést biztosítanak. Ez az eredmény valósítja meg pácienseink számára az önfeledt mosolyt és használati értéket, amit méltán elvárnak tőlünk. Munkánk során pácienseinket egy olyan ellátási sztenderden visszük keresztül, amelyben mindig tudják, hogy mi fog történni az ellátás alatt és mi lesz annak az eredménye. Az esztétikai igények mellett a legfontosabb lépés megteremteni azt a biostatikai egyensúlyt, amelyre a fogászati ellátás épül. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján. Így érjük el, hogy a páciens egy működő, esztétikus fogazathoz jusson, és komfortérzete az eredeti ép fogazatával megegyező legyen. Pácienseink minden esetben pontos ellátási terv alapján kapnak szolgáltatást. Az ellátási tervet egyéni adatok alapján, személyre szabottan készítjük el a páciens szándékával megegyező módon.


„Mit szépítsem a dolgot, egyszerűen megmentetted az életemet, amit ezúton szeretnék megköszönni. Hihetetlen véletlen folytán kerültem veled kapcsoltba az utolsó percben. Közel negyvenévi fogászati kezelésnek köszönhetően már az elviselhetőség határát súroltam, a folyamatos Cataflam evés kezdte az emésztő rendszeremet is tönkre tenni. Mindig éreztem, hogy valami nem stimmel a fogászati kezeléseimmel, mivel a fogorvosi székben félve és fájva semmi közöm és információm nem volt a beavatkozásról. Valami fúrás, faragás történt, és a fájdalomcsillapító hatása után kerestem a túlélés lehetőségeit. Elfogadtam, hogy mostantól csak a jobb, vagy baloldalon tudok rágni, és ha ettől eltérek, akkor jó pár napig sajogni fog valamelyik fogam… Az első találkozásunkkor kiderült, hogy jó helyen járok…. A folyamat során mindig tudtam, mi következik, mit miért teszel, és kiszámítható volt a vége…A fogászati ellátás szintén páratlan volt. Ebben igazán volt összehasonlítási alapom, és mondhatom minden hízelgés nélkül, hogy a negyven év alatt egyszer sem volt ilyen precíz, beteg centrikus kezelésben részem.” (Papp Zoltán, Pécs)

 Fizessen egyszer a szép és tökéletesen működő fogazatáért!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide