[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Tökéletes fogazat, ragyogó mosolySajnos kevés az, az ember, aki elmondhatja magáról, hogy tökéletesek a fogai. Most nem azokról beszélek, akik áltatva önmagukat azt mondják, hogy „nekem rendben vannak a fogaim”. 

Mit jelent az, hogy rendben vannak a fogaim?

Mindegyiket egyformán tudjuk használni és épek. Egy tömött fog, ahol a tömés nagyobb, mint maga a fogdarab, nem a rendben lévő fogazat példája. Pedig sokan azt gondolják. És amikor a nagyon nagy tömés területéről letörik a maradék fog vagy maga a tömés esik ki, mi a következő lépés?

Arra ad bárki is érthető választ, miért is tört le az a fog?

Ez a különbség a hagyományos fogászat és a között a fogászati ellátás között, amit nálunk megtapasztal. NAGY KÜLÖNBSÉG!! Szükséges vizsgálni az alsó- és felső állcsontok egymáshoz való eredeti viszonyát, a fogak érintkezését. A valódi ok megszüntetése a páciens érdeke, ezt egyszerűen és biztonságosan érjük el úgy, hogy a páciens fogazata az első lépésben nem kap visszafordíthatatlan folyamatokat okozó beavatkozásokat.

 

"Ami a rágást illeti, hát igen. El sem lehet mondani, hogy mennyire jó érzés, hogy működnek is a fogaim, nemcsak ott vannak. Több, mint 20 éve nem tudtam így megrágni a falatokat, mint most. Hihetetlen különbség! Összességében örülök, hogy akkor márciusban a „véletlen” úgy hozta, hogy találkozzunk... már bátran nevetek is, mert tudom, hogy rendezett, teljes fogsort villantok!”(T. Ágota) 

További eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

 Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide