[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Nagy poénok, nagy poharak, nagy élmények – ajándékba!Ünnepek Áruháza
Nagy poénok, nagy poharak, nagy élmények – ajándékba is jó, vagy akár a mindennapokhoz. Ezektől szép az élet!
Mi már imádjuk őket, ezért biztos vagyok benne, hogy Te is imádni fogod őket.
Nézzük, hogy mivel kedveskedhetsz magadnak… vagy egy szerettednek.
Popsi Bank (a nagy durranás)
Érezted már azt egy megtakarítási lehetőségnél, hogy ez gáz? Takarékoskodás közben sokszor gondoltad azt, hogy kilóg a… popsid a gatyádból? Ezzel a fertálypersellyel szórakoztatóvá válik a spórolás, mert minden bedobott érmére szellent egyet a persely. Az altesti humort imádó kamasz fiadnak tökéletes.
Verdatapasz
Meghúztad a kocsidat, de épp nincs kedved-időd-pénzed elvinni a szervizbe? Tegyél rá egy ragtapaszt, hogy addig is hadd gyógyuljon a sérült autód.
Csokis Úszófánk (Úszógumi)
Te is szereted halmozni az élvezeteket – medencés hűsölés egy olyan úszógumival, amitől nem nő úszógumid, mert ez a fánk szerencsére nem megehető.
Milyen volt a Napod? Borospohár
"Meg se kérdezed, hogy milyen napom volt?" – Na, milyen napod volt? – "Áh, ne is kérdezd!" Gondold meg és igyál! Minél kevesebb az ital a poharadban, annál jobb lesz a napod.
Terepmintás Sörtartó Öv
Kimész a telekre, sétálsz az erdőben és megszomjazol. Hát nem hátizsákban fogod vinni a söröket, az is biztos (mert összevissza ütődik, felrázódik, csak a baj). Ez a terepmintás söröv tökéletes: hűsítő italaiddal is beleolvadhatsz a tájba.
A Világ Legnagyobb Borospohara
Minden nap csak egy pohárka bort iszol, ahogy az egészséges. No de mi van akkor, ha az a pohár 2,2 literes? Még mindig csak egy pohár bort iszol!
Norman, a Köszönő Törpe
Mozgásérzékelővel felszerelt kertitörpe, mely egy vidám füttyszóval köszönti vendégeidet. Mert neked még a kertitörpéd is udvarias!
"Jack, a Macska" Maszk
Mindannyian macskák szeretnénk lenni legalább egy kicsit, ha van babonás ismerősünk, akkor meg főleg! A 9 életről már nem is beszélve!
Fegyver Feles
Angolul a felest shotnak hívják, ahogy a lövést is. Ráéreztek arra, hogy van az a pálinka, amiből egy feles leküldése van olyan pusztító, mint a pisztolylövés. Mindenesetre a "ki issza asztal alá a másikat" férfipárbajt ezzel a pisztolypohárral még komolyabban űzhetitek.
"Tök jó, de kérek egy kupont is!"
Töltsd le ingyenes e-könyvünket, és letöltésed mellé kapsz egy 1000 forintos kupont is, melyet 1 hónapon belül bármikor beválthatsz 10.000 Ft feletti vásárlás esetén.
Üdvözlettel,
az Ünnepek Áruháza csapata

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné a tájékoztató elektronikus leveleinket megkapni, akkor kérjük, iratkozzon le a következő linkre kattintva: leiratkozás a hírlevélről.