[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

A minőségi fogászatMa a XXI. Században olyan magas színvonalon van a fogászati technológia, beleértve az implantáció területét is, hogy nem elfogadható a kudarc és nem elfogadható a páciens számára, formailag nem kezelhető, kényelmetlen fogpótlás. Implantátumokon rögzített fogpótlással ellátott páciens olyan komfortérzethez, stabilitáshoz és nem utolsó sorban egyéni esztétikához juthat, ami meghatározza az életét, a személyiségét és mindennapi örömeit. Ez természetesen csak szakszerűen megtervezett lépésekkel érhető el. Az emberi fogazat térbeli adatai (fogforma, fogméret, síkok, stb.) az Ön esetében is visszakereshetőek testi adatai alapján, de a legfontosabb az a biostatikai egyensúly, amely a saját ép fogazatával megvolt. Bizalmáért cserébe nem csak a fogászati szolgáltatásunk eredményéhez jut hozzá, hanem az árkülönbségekből fakadóan pénzt takarít meg önmagának és családjának.        

 Egy újabb átadott cirkon munka.

„2009. nyarán egy kerti baleset során a fogaim megsérültek. Mivel évekig azt hittem jó kezekben vannak a fogaim, gondoltam most sem lesz ez másképp. A fogorvosom közölte, hogy sajnos ki kell húzni egy pár fogamat, viszont Ő implantátumot nem tud nekem beültetni. A gondok ekkor kezdődtek. Hol találok egy jó szakembert?? Munkahelyi kapcsolatomnak köszönhetően kaptam meg Csatári Tamás elérhetőségét….

Elbeszélgetések és részletes tájékoztatások után belevágtunk a fogaim helyrehozatalába. Bátran állíthatom, mindvégig biztonságban éreztem magamat a kezelések során, nem beszélve arról, hogy a fájdalmak is a lehető legelviselhetőbbek voltak. Tamás precízen és nagyon aprólékos munkával elkészítette a fogsoraimat. Olyan színű és alakú lett, melyet mindenkinek bátran megmutatok. 2010. Őszén már széles mosollyal gondolok a múltra vissza. Amennyiben újra kellene kezdenem, mindent ugyanígy tennék. Bátran ajánlom Tamást mindenkinek, mert a hab a tortán az Ő munkája volt. A lehető legjobb, pozitív tulajdonságokkal rendelkező embert ismerhettem meg személyében. Köszönöm Tamás a munkát és a szép fogsoromat!” (Godó Sándor)

 Fizessen egyszer a szép és tökéletesen működő fogazatáért!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide