[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Problémamentes fogazat, hosszútávonAz elmúlt időszakban több olyan páciensünk keresett meg bennünket, akiket néhány évvel ezelőtt elláttak hagyományos fogászaton, viszont az eredménnyel nem voltak elégedettek.

 Ezt senki nem akarhatja magának!

 A fogazaton jelentkező folyamatokat senki nem tudja visszafordítani, viszont a folyamatokat megállítani, majd rehabilitálni a fogazatot, igen!

Akkor van rendben a fogazat, ha mindkét oldalon egyformán tudunk rágni, minden a helyén van, nincsenek fogaink vagy fogpótlásaink magasabban vagy alacsonyabban, nincsenek kopások, letörések a fogakból, nincs foghiányunk. Nálunk azzal kezdődik a fogászati ellátás, hogy megteremtjük a páciens biostatikai egyensúlyát. Ha ez kontrolláltan meg van, csak akkor kezdődik bármilyen fogászati beavatkozás. Ezáltal van a páciens biztonságban, így azt kapja, amit szeretne.

 Az elvégzett munka felelőssége nálunk van!

Az Ön felelőssége az, hogy kit választ!

          Egy újabb elkészült munka.

„Idősebb korunkra a legszerencsésebbek kivételével már több fogorvosi beavatkozáson átestünk, esetleg két-három fogorvos és fogtechnikus is dolgozott a fogainkon. Az eredmény szemmel látható, különböző fogszínek és formák alakjában. Aztán elérkezik az, az idő, amikor már nem segít a javítgatás, minden hidat és koronát le kell bontani, esetleg implantátumokat is kell készíttetni. Ilyenkor általában utánanéz az ember, hogy hol, mennyiért, miből és kivel érdemes dolgoztatni. Ha az ár a döntő, és az olcsót választjuk, minden esélyünk megvan arra, hogy a végén elégedetlenek legyünk. Mivel leszünk elégedetlenek? A nem valósághű színnel, ami nem illik személyiségünkhöz, a nem megfelelő fogformával, ami nem illik fejformánkhoz, a nem megfelelően kezelt fogakkal, amelyekre a hidak és koronák kerülnek. Aztán mehetünk vissza reklamálni, ami nem a legszerencsésebb dolog ott, ahol ki vagyunk szolgáltatva a fogorvosi székben…A legjelentősebb változás amit az új fogsornak köszönhetek az a táplálkozáshoz szükséges harapáson és rágáson túlmenően a jó közérzet, a teli szájjal való nevetés, tíz évet fiatalított rajtam , szívesebben megyek emberek közé, nem zavar ha belelátnak a számba, mert tudom, hogy amit látnak az az én koromban egy irigylésre méltó fogsor. Természetesen nem adták ingyen, az egész beavatkozás érzéstelenítés alatt történt, ami a fájdalmat kiiktatja, de a kellemetlenséget nem lehet kiiktatni. A többórás „piszkos munkát“  persze akkor is el kell viselni ha egy gyenge minőségű fogművet készíttetünk, igaz, hogy akkor két-három száz ezer forintot megtakaríthatunk.  Bár a megtakarítás csak időleges, mert  a használat során felmerülő gondok miatt hamarosan ismét a fogorvosi székben találjuk magunkat.” (Szőllősi István)

Fizessen egyszer a szép és tökéletesen működő fogazatáért!

 LEGYEN ÖN IS PROBLÉMAMENTES!

Eredményeinket megtalálja a

www.ekvident.hu

honlapon!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

 Az Ön adatairól az Ekvident Kft.  személyes kapcsolatból, névjegyből, önkéntes regisztrációból, nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból szerzett tudomást. Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a lenti "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti. A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide