[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Online kutatás és nyereményjátékDH_hatter_nelkul_szlogenes 

 


Kedves Ügyfelünk!

2015 októberében egy online közvélemény-kutatást folytatunk le Ügyfeleink körében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (Educatio Nkft.) bevonásával. A kutatás fókuszában a Diákhitel társadalmi hasznossága, valamint a hitelt felvevők életére és a magyar felsőoktatásra gyakorolt hatása áll.

Elkészítettünk egy rövid, kb. 15 perc alatt kitölthető kérdőívet, amelyet az elektronikus elérhetőségüket korábban önkéntesen megadó Ügyfeleink közül egy véletlenszerűen kiválasztott körnek küldünk most el. Ebbe a kutatási mintába Ön is belekerült.

Örömmel fogadnánk, ha az alábbi linken keresztül megnyitható online kérdőívünkre adott válaszaival Ön is segítené ezt a kutatási munkát. Természetesen a válaszadás teljes mértéken önkéntes, Ön dönti el, hogy kitölti-e a kérdőívet. Minden egyes Ügyfelünk velünk megosztott véleménye és tapasztalata komoly értéket jelent számunkra. A kérdőívet kitöltők segítségét ezért a köszöneten túl is honoráljuk. Válaszadóink között az alábbi értékes nyereményeket sorsoljuk ki 2015. november 16-án.


1 db iPod Touch 32GB

32gb-itouch

 

4 db iPod Shuffle 2GB

ipodshufflemain

(a kĂŠpek csak illusztrĂĄciĂłk)

Az online kutatĂĄs metĂłdusa:

Amennyiben részt kíván venni a kutatásban, az alábbi linken keresztül megnyitható kérdőívet online módon töltheti ki és online beküldéssel juttathatja el számunkra. Az egyéb úton beküldött kérdőíveket nem tudjuk elfogadni. Válaszadásra 2015. október 31-e 24.00 óráig van lehetőség.

Előre is köszönjük a segítségét! Számítunk Önre!


Személyes online kérdőívét ide kattintva érheti el (csak egyszer tölthető ki):

 

A nyeremĂŠnyjĂĄtĂŠk JĂĄtĂŠkszabĂĄlyzatĂĄt ezen a linken talĂĄlja, kĂŠrjĂźk, olvassa el figyelmesen!

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS, HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info. tv.) 5. § (1) bek. a) pontja alapján a kérdőív kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Diákhitel Központ Zrt. (székhely: 1027 Bp., Kacsa u. 15-23., Cg.: 01-10-044593) mint adatkezelő a megadott személyes adataimat a 2015 októberében lefolytatásra kerülő online kutatásához kapcsolódó sorsolásos nyereményjáték lebonyolítása céljából kezelje. A kutatás a Diákhitel társadalmi hasznosságának, valamint a hitelt felvevők életére és a magyar felsőoktatásra gyakorolt hatásának a felmérésére irányul. Kijelentem, hogy a kérdőív kitöltésével a Játékszabályzatot elfogadom.

A kutatĂĄshoz szĂźksĂŠges vĂĄlaszokat/adatokat a DiĂĄkhitel KĂśzpont Zrt. anonim mĂłdon az Educatio Nkft. rĂŠszĂŠre adja ĂĄt, ezen felĂźl szemĂŠlyes adatokat tovĂĄbbi adatkezelő rĂŠszĂŠre a DiĂĄkhitel KĂśzpont Zrt. nem jogosult ĂĄtadni. Az adatkezelĂŠs elektronikus formĂĄban tĂśrtĂŠnik, időtartama a felvĂŠteltől szĂĄmĂ­tott hat hĂłnap, ezt kĂśvetően a kezelt adatok tĂśrlĂŠsre, illetve megsemmisĂ­tĂŠsre kerĂźlnek. Az adatkezelĂŠsi hozzĂĄjĂĄrulĂĄs a DiĂĄkhitel KĂśzpont Zrt-nek cĂ­mzett Ă­rĂĄsbeli nyilatkozat ĂştjĂĄn bĂĄrmikor visszavonhatĂł, a nyilvĂĄntartott adatokrĂłl tĂĄjĂŠkoztatĂĄs kĂŠrhető, illetőleg ennek alapjĂĄn a nyilvĂĄntartott adatok szĂźksĂŠg esetĂŠn a DiĂĄkhitel KĂśzpont Zrt. ĂştjĂĄn javĂ­thatĂłk. Az adatkezelĂŠssel szemben – az Info tĂśrvĂŠny 21-22. §-aiban meghatĂĄrozott feltĂŠtelekkel – az ĂŠrintett szemĂŠly tiltakozhat, illetőleg bĂ­rĂłsĂĄgi jogorvoslatot kezdemĂŠnyezhet. Jelen adatkezelĂŠs a NAIH kĂśzponti nyilvĂĄntartĂĄsĂĄban 40409 szĂĄmon szerepel.

 

 

Ez az üzenet és annak bármely csatolt anyaga üzleti titkot tartalmazhat, erre tekintettel bizalmas és jogi védelem alatt áll. Ha nem Ön az üzenet címzettje, kérjük haladéktalanul értesítse erről a feladót és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Tájékoztatjuk, hogy az üzenetnek és az üzenet bármely csatolt anyagának a jogosulatlan megszerzése, harmadik személlyel történő közlése, felhasználása, nyilvánosságra hozatala üzleti titok sérelmével járhat.

PNG image

PNG image